Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig akar még húzni? Mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig akar még húzni? Mire jó ez?

Figyelt kérdés

Már a 10. randi volt egy lánnyal.De eddig semmi se történt!Csókkal a 3. randin próbálkoztam.Ott az ujját a számra tette,hogy "nana ezzel még várj"...

Jól érezzük magunkat,tényleg látszik rajta.De ezt már nem bírom.Csak szájra puszi volt a 6. randi után.Egyszerűen az őrületbe kerget.

Ismerem a barátnőjét és megkérdeztem mire véljem ezt a viselkedést.Ő azt mondta,hogy csúnyán átverte egy fiú,és most tesztel engem,hogy meddig bírom ki,tényleg komolyan gondolom a dolgot...

Úgy érzem lassan feladom :(.Pedig aranyos kedves lány.De így áh.

18 éves a lány én 20.

2013. szept. 15. 13:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hallod, még aztán jó kitartó vagy. Én már rég beleuntam volna.

22L

2013. szept. 15. 13:28
 2/14 A kérdező kommentje:

Érdemes érte küzdeni.Nagyon tetszik.

De tegnap már egyszerűen kifakadtam a mekiben.A haverommal mentünk kajálni meló előtt és szóba került.Úgy kicsúsztak a számból a mondtatok :/ ki is jöttünk gyorsan.

2013. szept. 15. 13:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát jó, ha nagyon tetszik, de azért 10 randi.... Most nyilván embertől függ, pl nekem ha nagyon szimpi az illető, a szex sincs kizárva első randin, más vár egy hónapot vagy valami, de egy rendes csók sem volt 10 találkozás után...? Nekem ez nagyon furi. Lehet, hogy csak húzza az agyad, az is lehet, hogy valóban nehezen bízik most meg másokban, de na... Azért, ha nekem valaki valóban tetszik, akkor ennyi idő alatt már csak megcsókolom.
2013. szept. 15. 13:39
 4/14 A kérdező kommentje:

Épp ezért nem értem őt :( Már sétáltunk kézen fogva,fogtam a derekát.Táncoltunk egy bárban úgy,hogy a fejét a vállamra hajtotta.

De egy normális csókot nem enged.Csak szájra.De hát az puszi és nem csók :(

2013. szept. 15. 13:43
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem gondoltál még arra, hogy rákérdezel a lánynál, hogy miért nem engedi a csókot? Én a barátomnál már majd megőrültem, hogy végre megcsókoljon, bár én direkt kivártam, hogy mikor lép. Első 1-2 randi után ha nem engedi az még oké, de a 10. után?!

Amúgy szerinted szeret? Ha nem keresnéd, akkor keresne? Nem lehet, hogy csak egy jó barátot lát benned?

2013. szept. 15. 13:52
 6/14 A kérdező kommentje:

Kérdeztem és azt mondta várni akar vele.Hát mondom jó.Nem erőltetem a témát mert elrontok valamit.Csak gyengéden próbálkozok.

Mindig keresett.Az elején ritkábban.Aztán az 5. randi után kezdtem feladni.Nah akkor ő kezdeményezett,és újra a nyeregbe éreztem magam.DE lassan már feladom

2013. szept. 15. 13:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát akkor tényleg nem tudom :S Én lehet, hogy megkérdezném tőle, hogy mit gondol a kettőtök kapcsolatáról, mert te úgy érzed, hogy ő csak szórakozik veled, és kezded feladni a dolgokat. Még akkor is, ha nem így van.

Amúgy 22 L vagyok

2013. szept. 15. 14:05
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.Megpróbálom.De szerinted nem lesz ebből baj?Nem ronthatom el ezzel?

Férfi vagyok,küzdök amíg kell ha van értelme.

2013. szept. 15. 14:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát, remélem, bejön. Szerintem is kérdezz rá. Ne legyél túl agresszív, de ne is nagyon magyarázkodó. Egyenesen, tisztelettudóan kérdezz rá, hogy miért nem engedi, hogy megcsókold, mert te kezded azt hinni, nem is érdekled komolyabban. Ez lutri nyilván, hogy ő hogyan reagál, ha normális és értelmes, akkor ad egy normális magyarázatot és még megsértődni sem fog.
2013. szept. 15. 15:13
 10/14 anonim ***** válasza:

22 L vagyok. Szerintem nem ronthatod el vele. Csak úgy kérdezz rá, hogy ne támadásnak vegye, hanem hogy lássa rajtad, hogy tényleg nem tudod hova tenni a dolgot. Én biztosan nem sértődnék be ezen a kérdésen meg semmi, hiszen csak tudni szeretnéd, hogy miért csinálja... Sok szerencsét :)

Majd írj, hogy mit reagált :)

2013. szept. 15. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!