Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig akar még húzni? Mire jó ez?
Már a 10. randi volt egy lánnyal.De eddig semmi se történt!Csókkal a 3. randin próbálkoztam.Ott az ujját a számra tette,hogy "nana ezzel még várj"...
Jól érezzük magunkat,tényleg látszik rajta.De ezt már nem bírom.Csak szájra puszi volt a 6. randi után.Egyszerűen az őrületbe kerget.
Ismerem a barátnőjét és megkérdeztem mire véljem ezt a viselkedést.Ő azt mondta,hogy csúnyán átverte egy fiú,és most tesztel engem,hogy meddig bírom ki,tényleg komolyan gondolom a dolgot...
Úgy érzem lassan feladom :(.Pedig aranyos kedves lány.De így áh.
18 éves a lány én 20.
Hallod, még aztán jó kitartó vagy. Én már rég beleuntam volna.
22L
Érdemes érte küzdeni.Nagyon tetszik.
De tegnap már egyszerűen kifakadtam a mekiben.A haverommal mentünk kajálni meló előtt és szóba került.Úgy kicsúsztak a számból a mondtatok :/ ki is jöttünk gyorsan.
Épp ezért nem értem őt :( Már sétáltunk kézen fogva,fogtam a derekát.Táncoltunk egy bárban úgy,hogy a fejét a vállamra hajtotta.
De egy normális csókot nem enged.Csak szájra.De hát az puszi és nem csók :(
Nem gondoltál még arra, hogy rákérdezel a lánynál, hogy miért nem engedi a csókot? Én a barátomnál már majd megőrültem, hogy végre megcsókoljon, bár én direkt kivártam, hogy mikor lép. Első 1-2 randi után ha nem engedi az még oké, de a 10. után?!
Amúgy szerinted szeret? Ha nem keresnéd, akkor keresne? Nem lehet, hogy csak egy jó barátot lát benned?
Kérdeztem és azt mondta várni akar vele.Hát mondom jó.Nem erőltetem a témát mert elrontok valamit.Csak gyengéden próbálkozok.
Mindig keresett.Az elején ritkábban.Aztán az 5. randi után kezdtem feladni.Nah akkor ő kezdeményezett,és újra a nyeregbe éreztem magam.DE lassan már feladom
Hát akkor tényleg nem tudom :S Én lehet, hogy megkérdezném tőle, hogy mit gondol a kettőtök kapcsolatáról, mert te úgy érzed, hogy ő csak szórakozik veled, és kezded feladni a dolgokat. Még akkor is, ha nem így van.
Amúgy 22 L vagyok
Köszönöm a segítséget.Megpróbálom.De szerinted nem lesz ebből baj?Nem ronthatom el ezzel?
Férfi vagyok,küzdök amíg kell ha van értelme.
22 L vagyok. Szerintem nem ronthatod el vele. Csak úgy kérdezz rá, hogy ne támadásnak vegye, hanem hogy lássa rajtad, hogy tényleg nem tudod hova tenni a dolgot. Én biztosan nem sértődnék be ezen a kérdésen meg semmi, hiszen csak tudni szeretnéd, hogy miért csinálja... Sok szerencsét :)
Majd írj, hogy mit reagált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!