Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mentek már oda hozzáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mentek már oda hozzátok pasik vonaton/buszon stb erre ti hogy regáltatok?

Figyelt kérdés
Ha kérhetem kort is irjatok mivel jött oda stb tehát az egész storyt és hogy ti erre hogy regáltatok / mi tetszene mi tetszett a legjobban :D

2013. szept. 13. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ismerősnek tűnik a kérdés.
2013. szept. 13. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Párszor már volt ilyen, én mindenkivel szívesen beszélgetek, bárki szólít le :) az egyikükkel randiztunk is utána, de véletlenül elszólta magát hogy van bnője... szóval nem lett belőle semmi, pedig bejövös volt a srác

21L

2013. szept. 13. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak olyan, aki egy iskolába jár velem. :D De ez nem nagy dolog.

Felettem járt pár osztállyal. Mellém ült, és elkezdett beszélni.

Azóta jóban vagyunk.

2013. szept. 13. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Hozzám a vonaton jött oda egy 5 évvel idősebb srác, hogy tetszik neki a bakancsom. Leült mellém, dumáltunk, tök kötetlenül. Bírom, ha így leszólítanak, persze kulturáltan, és én is néha odamegyek csak így beszélgetni idegenekhez. Szeretek így ismerkedni. 16/L
2013. szept. 13. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor nem éreztétek nagyon cikinek a helyzetet? :D
2013. szept. 13. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Nekem a buszon volt ehhez hasonló:

Odajött hozzám egy srác, megkérdezi hány éves vagyok, mondom, hogy 13

- Ja, jó van már.

És elmegy.

Teljes értelmi fogyatékosság. Te ne így próbáld ki.

2013. szept. 20. 09:14
 7/7 anonim válasza:

Engem egyszer ket ''eleg idos'' reszeg ember le szolitott az uton,hogy Miert vagyok ilyen szep?

Ertetlenkedo pofaval neztem rajuk, el nevettem magam es tovabb mentem! :)

Vagy pl: kepeket csinaltuk a baratnommel es oda alt mellem egy fiu fagyival xDD

Ki dugja a nyelvet es mondja,hogy csinaljuk a kepet!

Nagyon vicces volt! :DD

2013. szept. 30. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!