Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ez így szexi randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez így szexi randira?

Figyelt kérdés
fehér top, fehér cicanaci, piros tangával, és fehér converse?
2013. szept. 13. 11:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Úgy öltözöl fel, mint egy ku_rva, aztán meg majd megsértődsz, ha leku_rváznak... Cicanaci csak akkor jó, ha tökéletes alakod van, de fehér nadrág alá piros tangát venni... Szörnyen közönséges! Tévhit, hogy az ilyenre buknak a pasik.
2013. szept. 13. 12:41
 22/37 anonim ***** válasza:
Fehér top, fehér cicanadrággal nem valami jó összeállítás. Sőt fehér cipő? Nem csak eszed nincs, de ízlésed sem!
2013. szept. 13. 12:52
 23/37 A kérdező kommentje:
Nem öltözök úgy és nem vagyok se krrva se rbbanc, és igen, tökéletes alakom van, 3 éve aerobikozok és 8 éve táncolok!
2013. szept. 13. 12:52
 24/37 A kérdező kommentje:
miért nem jó a teljesen fehér?
2013. szept. 13. 12:53
 25/37 anonim ***** válasza:
42%
ne hallgass csajszi ezekre a marhákra, szerintem kegyetlenül szexi ez, nekem biztos állna a bré ha velem jönnél randira...
2013. szept. 13. 12:56
 26/37 Mirk ***** válasza:
20%

Szörnyen közönséges ja.

De persze neked is felállna, ha előtted menne az utcán.

Egy szóval sem írta, hogy leendő férjét készül elcsábítani, szerelemről sem esett szó sehol.

Dugni akarnak a fiatalok na és? A neten mindenki akkora erkölcscsősz, de ha rátok mászna átlátszó cicanadrágban nem az erkölcsötök ágaskodna az biztos.

Minden tizenéves fiú arról álmodik, hogy egy dögös csaj piros tangában rámásszon a második randin.

Aki nem az is, csak nem vallja be.

Hogy legyen valaki, aki válaszol a kérdésre is: igen a fehér nacin átlátszó piros tanga szexi. Tudniillik ez volt a kérdés, nem az, hogy így felöltözve mehet-e hittantáborba.

2013. szept. 13. 13:16
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

"Dugni akarnak a fiatalok na és?"

És ahhoz hogy egy csajt ágyba vigyenek, ahhoz csak így lehet felöltözni? Elég nagy baj van szerintem már ott, amelyik csajt ilyen göncök nélkül nem viszik ágyba...vagy azt gondolja, hogy ettől lesz kívánatos egy pasi számára.

Soha nem öltöztem ilyen közönségesen, mégis volt dolgom pasival, nem is egyel, de mondjuk a k betűs jelzőt nem is kaptam meg soha!:)

2013. szept. 13. 13:42
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
előttem kettővel!! teljesen igazad van, dugni kell mindig mindenkivel, nem 40 évesen kell kiélni magát az embereknek!!! menj dugasd meg magad, én is elkapok mindenkit aki megáll, az ilyen szexi öltözködéstől meg teljesen megáll mindenkinek az esze. Aki meg itt próbál erkölcsös lenni az huzza le magát, akkor az búúza
2013. szept. 13. 14:26
 29/37 anonim ***** válasza:

hány éves vagy kérdező? ez a fehér top, fehér cicanaci és fehér converse egy unalmas, egyhangú, semmilyen összeállítás.

ha már fehér a cicanaci, akkor olyan felsőt kell hozzá venni, ami nem fehér, hanem színes mondjuk, és eltakarja a fenekedet, úgy annyira már nem közönséges.

A piros tangát megint csak felejtsd el, mert ha ebben mész ki az utcára, és a második randin rámászol a palira, akkor bizony elég nagy ribi vagy.

2013. szept. 13. 15:27
 30/37 anonim ***** válasza:
Úgy fogsz kinézni, mint egy fogorvos vagy egy műtősnő!
2013. szept. 13. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!