Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ez így szexi randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez így szexi randira?

Figyelt kérdés
fehér top, fehér cicanaci, piros tangával, és fehér converse?
2013. szept. 13. 11:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
szerintem jó lesz de melltartót ne vegyél fel :D
2013. szept. 13. 11:33
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
2013. szept. 13. 11:36
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég... én túl konzervatív vagyok, erre most jöttem rá. Milyen kapcsolat lesz az ilyen? De tudod mit? Sok sikert, remélem összejön! Természetesen levegőt se vehessen a srác, köszönni se hagyd, azonnal ugorj rá, és akár a nyílt utcán rendezd le. De előtte még súgd a fülébe: "Azért öltöztem fel így, mert reméltem, hogy megd*gsz". Nemár...

Egyébként nem az a szexi, hogy mindent kidobsz minden ember előtt.

2013. szept. 13. 11:40
 14/37 anonim ***** válasza:
nekem ez tetszene ha ezt csinálná a csaj :D
2013. szept. 13. 11:42
 15/37 anonim ***** válasza:
az jo ha csaj kezd :)
2013. szept. 13. 11:42
 16/37 anonim ***** válasza:

" azt akarom hogy álljon neki rám és dugjunk "

Ez nem egy rendes lány megnyilvánulása:DDD

2013. szept. 13. 11:49
 17/37 A kérdező kommentje:

Mert mi lenne a rendes? Ha fél évig nem feküdnék le vele, csak azért mert csak? :D

A szex igen is kötelező és fontos része egy párkapcsolatnak.

2013. szept. 13. 12:04
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod mi az a szerelem, kicsilány. Nem kell fél évet várni, de egy randinál azért többet. Mikor már kiismertétek kicsit egymást, és tényleg, nagyon vágytok a másik közelségére, a szeretkezésre, akkor. Mert ez így csak szex lesz, bocs.

Annyiban viszont igazad van, hogy egy kiegyensúlyozott párkapcsolat alappillére a jó szex.

#13-as voltam.

De a te dolgod! Csak így ne várj sokat.

2013. szept. 13. 12:30
 19/37 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném hogy jól ismerjük egymást, elég régóta jóban vagyunk, nem a múlt héten ismertük meg egymást, csak most kerül sor randikra :)
2013. szept. 13. 12:38
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Úristen:DDD Az én fiam 16 éves jóképű srác, és persze alig várja, hogy szexelhessen. De az ilyen közönséges lányoktól szerencsére kirázza a hideg:) Bár igaz, azért jó, hogy vannak ilyenek, a fiúknak van kin kiélni magát és gyakorolni:)
2013. szept. 13. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!