Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez így szexi randira?
Te jó ég... én túl konzervatív vagyok, erre most jöttem rá. Milyen kapcsolat lesz az ilyen? De tudod mit? Sok sikert, remélem összejön! Természetesen levegőt se vehessen a srác, köszönni se hagyd, azonnal ugorj rá, és akár a nyílt utcán rendezd le. De előtte még súgd a fülébe: "Azért öltöztem fel így, mert reméltem, hogy megd*gsz". Nemár...
Egyébként nem az a szexi, hogy mindent kidobsz minden ember előtt.
" azt akarom hogy álljon neki rám és dugjunk "
Ez nem egy rendes lány megnyilvánulása:DDD
Mert mi lenne a rendes? Ha fél évig nem feküdnék le vele, csak azért mert csak? :D
A szex igen is kötelező és fontos része egy párkapcsolatnak.
Nem tudod mi az a szerelem, kicsilány. Nem kell fél évet várni, de egy randinál azért többet. Mikor már kiismertétek kicsit egymást, és tényleg, nagyon vágytok a másik közelségére, a szeretkezésre, akkor. Mert ez így csak szex lesz, bocs.
Annyiban viszont igazad van, hogy egy kiegyensúlyozott párkapcsolat alappillére a jó szex.
#13-as voltam.
De a te dolgod! Csak így ne várj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!