Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira gyorsan filmajánló?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira gyorsan filmajánló? Jó régebbi is, ne túl nyálas legyen.

Figyelt kérdés
A srác pl. a Fight Club-ot vagy a Pulp Fictiont szereti....szal ne egy Szerelmünk lapjait írjatok légyszi :D
2009. nov. 3. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hányadik randi?

Amúgy Titanic szerintem felejtős.

Egy szép romantikus film: P.S. I love you

Szerintem nagyon szép film és nem olyan túlcicomázott mint a titanic... de mondjuk nem első 1-2 randira való, az tény. Első 1-2-re pl. jó az Agyő nagy Ő, romantikus vígjáték, bár már lehet volt a tv-ben. Ha téged érdekel a Transformers szerintem nézzétek meg azt. :) Srácnak tuti tetszik, és nekem lánynak is irtóra bejön a film, mind a kettő. :)

2009. nov. 3. 21:09
 12/17 A kérdező kommentje:
4. randi :) De ő már 23,nem ilyen kis Transformers-es gyerek:D Eddig a Pillangóhatás a legjobb,köszi:)
2009. nov. 3. 21:15
 13/17 anonim ***** válasza:
A Pillangó hatás tényleg jó, de csak az Asthon Kucher-es első részt ajánlom mert a többi már durva. A második közepes, de a harmadik már erősen horror számba megy szerintem...:S
2009. nov. 3. 21:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Besz@rok, behugyozok.

Az én uram 24 lesz januárban, imádja a transformers filmeket és nagyon jól összerakott film, nincs elkapkodva, baromi jók az effektek főleg 5.1-ben, van sok haverja szintén ebben a korosztályban akik imádják a filmet....

De picsogós filmet nem kéne 4. randin nézni.

2009. nov. 3. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Becstelen Brigantyk

In Bruges (az nagyon jó film! a magyar címe "Erőszakik" de ez nehogy elriasszon. persze csakis angol hanggal ajánlom!)

2009. nov. 3. 22:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Ördögűző (Friedkin, 1973), A sebhelyesarcú (de Palma, 1983), A légy (Cronenberg, 1986), Közönséges bűnözők (Singer, 1995), Nagymenők (Scorsese, 1992), Alkonyattól pirkadatig (Rodriguez, 1995), A nyolcadik utas: a Halál (Scott, 1979), Szigorúan bizalmas (Hanson, 2000), Bíbor folyók (Kassovitz, 1998), Tűzben edzett férfi (Scott, 2003), Törjön ki a frász! (Jackson, 1996), Elit halálosztók (Padihla, 2007), Farkasok szövetsége (Gans, 2001)

Esetleg ráhangolódásképpen a jövőbeli közös programra, ajánlom a Gyönyör iskoláját - egy órás explicit dokumentumfilm a szerelmeskedésről...:D

2009. nov. 3. 23:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Hetedik. Ugyanaz rendezte, mint aki a Harcosok Klubját, szóval szerintem tetszene neki.
2009. nov. 4. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!