Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt tapintatosan közölni?
Ha csak kifogásokat mondasz neki akkor azzal hülyíted.
Sokszor fájdalmas az igazság , de az a legcélravezetőbb
Első vagyok
nyilván nem arra gondoltam hogy mondja meg neki hogy undorító kövér, hanem arra hogy mondja azt hogy neki a karcsú csajok jönnek be
Kérdező:
Te milyen testalkatú vagy?
Üdv!
Ha nagyon jól elbeszélgettek meg minden akkor nem értelek.(elvagytok együtt)Én is hasonló cipőben jártam a mostani páromnak hasonló elképzelései voltak hogy karcsú lányok jönnek be neki aztán egy iskolai kiránduláson ahol két osztály ment el megismerkedtem vele(azt tudni kell hogy elötte egy nagy bu*** tartottam)aztán beszélgettünk és lám 2,5 éve együtt vagyunk Ő vékonyabb mint én!Együtt járunk edzeni meg minden ilyen dolog!!
Szerintem ha minden rendben van azon kivül hogy az nem tetszik neked hogy több a súlya mint kellene beszéljétek meg!Szerintem ne hagyd annyiba!MINDENT MEG LEHET PRÓBÁLNI ÉS MEG IS KELL TENNI!
Sok sikert! Várjuk a beszámolót mindannyian!
Azt semmiképp ne mondd neki, hogy fogyjon le húsz kilót, és akkor jártok... Ugyanis ez NEM így működik. Aztán ha jártok, és valami nem tetszik, akkor jön a folytatás, hogy bocsánat, de ha "nem úgy csinálod", "nem így csinálod" ezt és azt, akkor folytatjuk a járást? A végén meg majd jön, hogy ha fiatalodsz tíz évet, akkor újra egymáséi leszünk?
Egy kapcsolat kompromisszumokról, és nem feltételekről szól. Márpedig amit te írtál, az feltétel.
Ha te így nem tudod elfogadni, akkor ne fogadd el. De egy percet se játssz vele. Igenis mondd meg neki, hogy nem az eseted, és nem tudod elképzelni vele a kapcsolatot. Én ezt KÖVÉRKÉNT mondom, és a legundorítóbb dolog, amikor valaki ezt nem meri megmondani az ember szemébe. Mindenki megtalálja a maga párját, ha erre lehetőséget hagyunk neki. De azzal megfosszuk a lehetőségétől, ha hülyítjük.
Kicsit sem sérül az önelfogadása, ha lehetőséget biztosítasz neki arra, hogy egy olyan férfit találjon magának, aki képes elfogadni minden feltétel nélkül ilyennek.
Lehet, hogy szép arca van, és lehet, hogy lefogy miattad húsz kilót, és akkor majd jártok. Az jön egy autóbaleset, amelyben plasztikázzák a fél arcát, mert úgy megsérült. Utána majd az lesz a feltétel, hogy cserélje le a fejét?
Ne csináld. Nem egymást keresitek. És ezt közöld vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!