Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
14 éves làny vagyok. Nem vagyok ronda. inkàbb olyan átlagos. visszahuzodobb tipus vagyok, ami azt foglalja magába hogy a baráti körömmel eltudok hülyülni de nem vagyok nagyszàju jellem. Tudom nem kell semmit elsietni, de az a baj hogy nagyon szeretnék egy barátot hiszen mindenki körülöttem már kapcsolatban van. tudom nem kell azt csinálni mindig amit a másik de mégis. azt nem értem miért nem jön össze. Vagy szerintetek ne is álmodjak még róla!2013. szept. 8. 21:12
2/5 anonim válasza:
Légy türelmes, majd megtalálod azt, akit keresel. Még fiatal vagy, most kezdődtél középiskolában, nem? Ott rengeteg új embert van/lesz lehetőséged megismerni.
3/5 anonim válasza:
van még időd ;D de biztos járna veled valaki csak nem veszed észre :D
4/5 anonim válasza:
14 evesen szerintem tanulj meg ....Nem tudom hova kell rohanni es kovetni a 'divatot' hogy 14 evesen mar nem szuz 5-6 palival mar lefekudt,jart a fel iskolava....igen erre buszke lehet az illeto ...szerintem majd jon magatol ..add onmagad es legy olyan mint eddig:)
5/5 anonim válasza:
Az első 4 szó miatt"13 éves lány vagyok"
Azért ennyi idősen nem kell egyből valaki, és ha nincs, nem valami gondot mutat, csak később indul be a szerelmi életed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!