Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál mennyire előnyös ha sokat tud dumálni az illető?
Figyelt kérdés
Akár egész napokat is végig tudok szövegelni, legtöbbször ilyen vicces sztorikkal, legalábbis még első randikon nem szoktam komolyabb dolgokról beszélgetni inkább arra figyelek h végig nevessen a lány :D2013. szept. 8. 16:36
1/6 anonim válasza:
Azt a csajok imádják! Én nagyon szeretem, ha egy fiún sokat lehet nevetni, mert az rengeteg plussz pont, sokkal jobb nevetve eltölteni a napot mint uncsin. Volt olyan, hogy fagyiztunk a barátokkal, és nem bírtunk enni, mert az egyik haverunk csak nyomta a szöveget, mi meg csak röhögtünk.
2/6 anonim válasza:
Emberfüggő. Van akit kifejezetten bosszant. Szerencsére széles a választék. Az "átlaglány" nak ez többnyire bejön.
3/6 anonim válasza:
Nagyon! :D Főleg ha olyan lánnyal találkozol, aki kevésbé beszédes, mint pl én.
4/6 Hanariko válasza:
jó dolog, csak de azért ne csinálj mindenből viccet. nem ugyan az a kategória ugyan, de néha engem anyum 1-1 poénja már komolyan kiakaszt. meg az a fontos, hogy érződjön hogy ilyen vagy valóban és nem megjátszani akarod a nagy dumást.
5/6 anonim válasza:
Hát én egyszer randiztam olyannal aki túl komoly volt és szinte végig én beszéltem mert annyira feszült volt miatta a hangulat. Borzalmas volt.
Szóval eldöntöttem hogy ilyennel randizni NEVER AGAIN! :D így igen, előnyös ha sokat tud viccelődni meg dumálni, sztem nagyon fontos hogy valakinek legyen humorérzéke.
6/6 anonim válasza:
Szerintem mindenképp jó, ha sokat beszélsz, így legalább elmaradnak azok a kínos csöndek.:)
De figyelj oda, hogy a beszéded tárgya inkább a lány legyen, ne te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!