Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A két lány közül melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A két lány közül melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy csajjal. Egy éjszakásnak indult, de valahogy több lett belőle, vagy nem is tudom pontosan most hol tartok vele.

2 nappal ezelőtt, viszont egy másik lány varázsolt el. Ő sokkal inkább az esetem, mind külsőre, mind gondolkodásmódra, mind életfelfogásra.

A vicc az egészben az, hogy az egy éjszakásnak indult lány öccse, a legjobb haverja ennek a másik csajnak...:/

Ők ketten nem tudnak egymásról...még.

Fogalmam sincs mit tegyek. Tegnap csókig jutottunk a másodikkal, ő nagyon nagyon érzelmes lány, és komolyat keres, és megbízható. Szemben az egy éjszakásnak indulóval, aki eléggé megbízhatatlannak tűnik.

Vagy.

Fejezzem be ezt az egészet, közöljem a csajokkal, hogy bocsi de nem, és roskadjak magamba össze?

Én is érzelmes srác vagyok, nemszeretek egyedül lenni, de a lelkiismeretem kezd beleszólni ebbe...:/

Nem tudom mit tegyek.

22/F

2013. szept. 6. 10:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A 2. lányt választ, és vállald fel a tetteidet. Lehet porul jársz és elveszíted mind a 3 személyt, de lehet nyersz és lesz egy kedvesen.
2013. szept. 6. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
Válaszd a 2.-t közben meg kavarhatsz az elsővel,simán te,ne legyél már papírkutya ember,hihetetlenek vagytok komolyan,itt rinyálsz amikor tálcán vannak a dolgok csak emeld le őket,nem kell nekik egymásról tudniuk. ;)
2013. szept. 6. 11:55
 13/18 A kérdező kommentje:

de azt modnom nem vágod???

az egyéjszakás csaj öcse, a legjobb haverja emennek a csajnak.

akkor? előbb utobb ugyis összefutok a gyerekkel, és mehet majd az agyalás, jah hát hogy te a nővéremmel is, meg vele is....éérttteeddd?

2013. szept. 6. 12:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem úgy nézzen ki,hogy a 2.a csajod,hivatalosan,az elsővel meg csak néha összejársz ha akarsz.De ez titokban csak,és legyen vele tisztában.

Ez az első lehetőség.

2.Hogy a 2.-al együtt vagy és az elsővel nem foglalkozol.

Te melyiket szeretnéd?

2013. szept. 6. 12:55
 15/18 Frigg ***** válasza:

Én a második lányt választanám, azok alapján, amiket leírtál. Viszont mindkettejükkel őszinte lennék, hiába lenne kellemetlen, így tisztességes mindenkivel szemben.

Azt pedig nem tudom, miért írtátok, hogy aki részt vett már egyéjszakás kalandban, az alkalmatlan a párkapcsolatra. Egyszer velem is előfordult (nem többször), egy jó barátommal, de ennyi volt. Viszont azelőtt volt egy tartós, 6 éves kapcsolatom. Szóval aki nem hetente 7 napon mással fekszik le, hanem egyszer előfordult, még nem jelenti azt, hogy képtelen hűséges lenni vagy párkapcsolatban élni.

23/N

2013. szept. 6. 15:05
 16/18 anonim ***** válasza:

és miből gondolod, hogy az első csaj öccse tud bármit is erről az egészről? nem hiszem, hogy megbeszélik ezeket!

ne legyél töketlen, a másodikat válaszd, még ha ki is derül a dolog, legalább nem a bizonytalanság van, hogy "mi lett volna, ha megpróbálom.."

2013. szept. 6. 18:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyrészt kicsit izé vagy ,hogy egyszerre kettővel , de gondolom nem szándékosan alakult így...

Válaszd a másodikat. nem is értem , hogy itt kell ezen filózni. Hiszen minden érv a második csaj mellett szól.

Az elsőnek mondd el , hogy igazán nem érzel semmit és szerinted ez így nem fog menni. A másiknak meg mondd el ,hogy bejön neked.

2013. szept. 6. 21:19
 18/18 anonim válasza:
Csináljátok hármasba
2014. júl. 1. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!