Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kizáró ok, ha egy férfi valamilyen függő volt egy ideig, de már "tiszta"?
Engem egyáltalán nem érdekel az emberek múltja. Se szexuális múltja se semmilyen. Ha valaki bízik bennem eléggé és elmondja, annak örülök, de én soha nem firtatom az ilyesmit.
Mindig az alapján ítélem meg az embert, ahogy velem viselkedik, amilyennek én látom, nem az alapján, amilyennek elmondják, vagy amilyen régen volt.
Nem kizáró ok. A volt barátom megismerkedésünk előtt 4 évvel nem csak füvezett, de kokainozott is... Aztán abbahagyta, de a fűről csakegy évvel azelőtt jött le, hogy összejöttünk volna. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, ő is jó ember a mai napig, semmi gáz nem volt ilyen téren.
21l
Attól függ!
Volt már egy drogfüddő barátom, aki alítólag, mielőtt megismerkedtünk volna, 6 hónapja tiszta, és a kapcsolat alatt egyszer-ketszer-háromszor kaptam el itt ott dugiban, aztán hagytam, mert a veszekedés nem tett jót egyiknek sem!
Az alkohol meg, volt alkoholista a családomba...
Nekem ennyi elég volt, ilyen háttérrel, nállam igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!