Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elrontottam valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam valamit?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal, és eddig ő volt a kezdeményező. Ő kereste a társaságom, ő kezdeményezte a beszélgetéseket, ő jött oda hozzám ha találkoztunk, és én úgy éreztem hogy bejövök neki.

Azóta már jobban megismertük egymást és nagyon megkedveltem. Sokat szoktunk beszélgetni meg minden, de akárhányszor szóba hozom nála a dolgot hogy randizzunk, vagy elviszem vacsorázni, mindig olyan mintha megijedne, kifogásokat keres hogy miért nem ér rá, majd máskor menjünk el, stb...

És nem tudom hogy miért van ez, én rontottam el valamit? Nem gondolom hogy túl rámenős lennék, vagy mégis?

2013. szept. 3. 23:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Jelenleg én is ilyen helyzetben vagyok. Mindig közbe jön valami és halasztja. Pedig megmondtam neki, hogy ha nem akar találkozni, akkor közölje velem és nincs harag. De azt mondja ezek ellenére, hogy akar, ne higgyem azt, hogy ezek kifogások, hanem tényleg közbe jönnek a dolgok.
2013. szept. 3. 23:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Jól tetted h kezdeményeztél nála, ezzel megtettél minden tőled telhetőt. Ha nem válaszol őszintén, vagy nem akar elmenni mégsem, azzal nem tudsz mit csinálni.
2013. szept. 3. 23:12
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, én sem értem...

Pedig megírtam neki hogy ha nem akar akkor természetesen nem muszáj, de én örülnék nagyon ha eljönne, és mondta hogy persze elmehetünk majd valamikor de ... és jött a csomó kifogás.

Az igazat bevallva eleinte engem egyáltalán nem érdekelt, ő volt az aki kereste a társaságom... de most úgy tűnik fordult a kocka :( :)

2013. szept. 3. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Mekkora a táv köztetek?
2013. szept. 3. 23:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy suliba járunk, úgyhogy szinte minden nap találkozhatnánk
2013. szept. 3. 23:20
 6/10 pirosalma4444 válasza:
Az is lehet hogy ő csak barátként néz rád és nem akarja elronatni..de persze az is lehet hogy csak fél..hány évesek vagytok?
2013. szept. 3. 23:34
 7/10 A kérdező kommentje:

20 körül mindketten

Ha barátként néz rám akkor nem érteném, hogy mire ez a nagy közeledés az elején :D

2013. szept. 3. 23:37
 8/10 pirosalma4444 válasza:
Én igy voltam az egyik barátommal eleinte teccet de utána már nem vagyis még igen de már nem ugy és szerettem vele lenni mert vicces meg szeretem mint barátot..és én is kerestem a társaságát de utána mikor kezdtem észre venni hogy teccem neki meg ijesmi utána hát ja én is találtam pár kifogást...megijedtem hogy ha összejövünk vagy ijesmi már nem lesz köztünk barátság...:/
2013. szept. 3. 23:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát nem túl jó ezt hallani :/

de köszi! :)

2013. szept. 3. 23:57
 10/10 pirosalma4444 válasza:
Azt gondolom..:/ monduj azért nálunk más probléma is volt...ja és nincs mit :)
2013. szept. 4. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!