Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam valamit?
Megismerkedtem egy lánnyal, és eddig ő volt a kezdeményező. Ő kereste a társaságom, ő kezdeményezte a beszélgetéseket, ő jött oda hozzám ha találkoztunk, és én úgy éreztem hogy bejövök neki.
Azóta már jobban megismertük egymást és nagyon megkedveltem. Sokat szoktunk beszélgetni meg minden, de akárhányszor szóba hozom nála a dolgot hogy randizzunk, vagy elviszem vacsorázni, mindig olyan mintha megijedne, kifogásokat keres hogy miért nem ér rá, majd máskor menjünk el, stb...
És nem tudom hogy miért van ez, én rontottam el valamit? Nem gondolom hogy túl rámenős lennék, vagy mégis?
Igen, én sem értem...
Pedig megírtam neki hogy ha nem akar akkor természetesen nem muszáj, de én örülnék nagyon ha eljönne, és mondta hogy persze elmehetünk majd valamikor de ... és jött a csomó kifogás.
Az igazat bevallva eleinte engem egyáltalán nem érdekelt, ő volt az aki kereste a társaságom... de most úgy tűnik fordult a kocka :( :)
20 körül mindketten
Ha barátként néz rám akkor nem érteném, hogy mire ez a nagy közeledés az elején :D
Hát nem túl jó ezt hallani :/
de köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!