Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozásra készülök. Mit tegyek?
Csók még nem feltétlenül kell.De ha ő is akarja akkor rendben van.
Ajándék esetleg egy szál virág.
Beszélgess sokat.
És legyen téma is. Pl:suli,közös ismik,zene,hobby..stb
18/L
Nem tudom régimódi-e vagy nem, de én vinnék egy szál virágot neki. Nem mondom, hogy rózsát (bár azt szoktak általában kapni a lányok), valami különleges szép virágot. Például én fekete tulipánt kaptam egyszer egy sráctól, tök megörültem neki (mert akkor még nem láttam olyat xD), talán jobban is, mint egy rózsának. De nem fontos első talira vinni valamit, elég, ha magadat viszed. :)
A randin add magad, legyél humoros, a tali hosszát meg úgyis érzitek majd, mert ha jól érzitek magatokat észre sem veszitek, hogy mennyi idő telt el. :)
A csókot nem tudom, ez a lánytól is függ. Én biztosan "tartogatnám" magam egy következő randi erejéig (ha bírnám xD). Szóval szerintem első randin még ne.
Amúgy sok sikert! :D Remélem írsz majd beszámolót!? :)
Középső csaj vagyok.
Szerintem ne legyen semmilyen betanult szöveg se! Ott majd a helyzet adja, hogy mit mondj! Annyira gáz a sokk "kamubók". :D Nálam ezért már nincs is esély egy újabb randira. :D
Hát a szöveg az igen is kell, nem azt mondom hogy betanult legyen, legyen már valaki kreativ és amit észrevesz a lányon azt miért ne dicsérje meg?
Én 21 éves fiu vagyok, és még soha nem tapasztaltam azt hogy ha a kiválasztottat, megnevettetem, habár nekem nagyon jó a beszélőkém, az nem tetszett volna neki, sőt a lányok imádják, ha jó a szöveged, és nem csak ülsz melettük vagy baktatsz mint egy puli kutya és hallgatsz mint a szar a fűben, tehát viccelődni kell igen is, és azért hagyd hogy magáról mesélhessen sokmindent, csak kérdezzed, a csajok ugy is magukról szeretnek beszélni a legjobban. ez tuti.
2. vagyok. :D
Persze, hogy komolyan gondoltam. Mihelyst vége a randinak, kérem a beszámolót! :D Kíváncsi természet vagyok? :D Amúgy tényleg érdekel, hogy mi sült ki a dologból, jól érezted e magad. :)
1év után már nemkéne ezen gondolkoznod ha talizol vele akk támadd le:DxD
Am kis parfüm az arcodra és a nyakadra jól összeillő cuccba mnennyél fürödj és moss fogat nemtom ezt mindig elmondom:D
azután lőddbe a sérót már ha van:D
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!