Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a lány?
2013. szept. 3. 12:41
11/37 anonim válasza:
tucat, pózolós, üres tekintetű, cseppet beképzelt(nek tűnik)
12/37 anonim válasza:
A fiatalsága, hamvassága adja a szépségét, de nem egy született szépség. Pár év múlva, ha elmúlik a hamvasság, szerintem igencsak átlagon aluli lesz külsőre. Kisugárzása nincs, ezt hiányoljátok belőle, előttem szólók!
Egyébként kevesebb sminkkel és több őszinte, kedves mosollyal sokkal jobban mutatna!
14/37 anonim válasza:
Külsőre átlag, de ezek a pózolások magától az Ördögtől valók. Nem értem mire jó ez, egyszer nevetek, egyszer sírok rajtuk...
15/37 anonim válasza:
Na, a sok válogatós. Ha fiatalabb lennék egy 10-essel simán menne a privi, feltéve ha a kérdező van a képeken. 28/F
18/37 anonim válasza:
Inkább helyesnek mondanám. A képek egy része viszont eléggé előnytelenre sikerült.
19/37 anonim válasza:
Szerintem szép, és helyes vagy :) vagy akárki ez a lány :)
20/37 anonim válasza:
Nagyon szerelmes tudnék lenni belé. Gyönyörű.
Kérdező, ez te vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!