Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felraktam magamat társkeresőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felraktam magamat társkeresőre és rengeteg olyan csaj adatlapjával találkozok amiben "TÁMOGATÓJÁT" keresi. EZ pontosan mit jelen?

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 16:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
fizess, cserébe megkúrhatod
2013. szept. 2. 16:06
 2/14 Tomi8 ***** válasza:
Támogasd, aztán megtámogathatod hátulról. :-)
2013. szept. 2. 16:07
 3/14 anonim ***** válasza:
azt, hogy k**rvák
2013. szept. 2. 16:08
 4/14 anonim ***** válasza:

Kb. azt hogy tartsd őt el, és finanszírozd.

(Na ilyenkor hol vannak a csúnyarosszáltalánosítóférfiak-trollok? Most ugassatok, cáfoljatok, legyen nagy pofátok!)

2013. szept. 2. 16:12
 5/14 A kérdező kommentje:

szóval kitartatni akarják magukat

ez mennyibe kerül havi szinten egy fullos csajnál?

2013. szept. 2. 16:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem tudsz annyit keresni...hidd el nekem...
2013. szept. 2. 16:17
 7/14 anonim ***** válasza:
Több 100 000 forint ...
2013. szept. 2. 16:20
 8/14 Tomi8 ***** válasza:
Ennyire nem lehetsz elkeseredve, hogy inkább fizetsz egy csajnak, csakhogy mutogathasd mint a majmot. Ő nem Rád kíváncsi, csak a tárcádra, viszont lefekszik mindenkivel aki tetszik neki. Válts havibérletet a nemibeteg gondozóba.
2013. szept. 2. 16:20
 9/14 anonim ***** válasza:
ezek a csajok nagyon túlértékelik és túl is árazzák magukat! sok esetben az extra dolgokat nem vállalják, válogatnak(!) és vagy másfélszer annyiba kerülnek munkaórára lebontva mint egy prosti. én váltottam már pár levelet ilyen csajokkal. általában elég az alkalmankénti 40-50ezer. ez havonta ugye közel 200. én akkor már a dolgozó lányokat támogatnám, azok legalább megdolgoznak a pénzért.
2013. szept. 2. 16:26
 10/14 A kérdező kommentje:

Jajj ittenem :-)

Minimálbért keresek, ebből nem fogok eltartani egy csaj. Meg nem is akarok. Csak kíváncsiságból kérdeztem, h ugyan mennyibe kerülnek.

2013. szept. 2. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!