Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tömött fogak vs csókolózás?
Figyelt kérdés
Egy kisebb balesetben letört az egyik fogamból egy darab, de megcsinálták. Engem viszont nagyon zavar és gátlásos vagyok emiatt. Nem merek senkivel csókolózni sem :( Lehet érezni smárolás közben a tömött fogakat? Fiúk, titeket zavarna ez?2013. aug. 29. 10:45
2/9 anonim válasza:
jó eséllyel nekem fel se tűnne :) eszedbe ne jusson ezen stresszelni, mert kikapsz :)
3/9 anonim válasza:
dehogy lehet. észre se lehet venni még látványra se nagyon szvsz. hülyeségen parázol.
4/9 anonim válasza:
En szoktam erezni, mert altalaban melyen bedugom a nyelvem a csaj szajaba, es vegigtapogatom vele a fogait. Sokszor ket smar kozott kis tukrot is eloveszek, hogy jobban megnezhessem a fogait, vagy indigos papirt, hogy a harapasat ellenorizzem. Sajnalom, hogy ezt mondom, de szerintem gaz, es engem zavarna. Remelem segitettem. Dr Miklos Aladar
5/9 anonim válasza:
Nem fog feltűnni senkinek. A barátomnak több helyen le van törve a foga mégsem zavar. :)
6/9 anonim válasza:
Nekem az elsõ fogamból tört le egy kis darab, mert elcsúsztam a fürdõkádban.. de megcsináltattuk, nekem kicsit kellemetlen, de a partnereim észre se vették :)
7/9 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm a megnyugtató válaszokat!!:))
2013. aug. 29. 11:38
8/9 anonim válasza:
én is törtem le az egyik első fogamból egy darabot, egyáltalán nem feltűnő. Nem a fogaidat fogja taperolni. Legyen ápolt a szád, és nem lesz gond! :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Én kocsiajtóval törtem le a fogamat, nagy volt a lendület:D
2013. aug. 29. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!