Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondott rám ilyet? (bővebben lenn)
Egy rendezvényen összejöttem egy pasival. Ő elkezdett nekem udvarolni, én elfogadtam. Aztán randiztunk is. Csókolóztunk, és ő már tovább is akart menni, de én még nem engedtem. Úgy voltam vele, hogy első randin még nem kéne, mert az olyan ribis!:-/
De erre a pasi tökre bedühödött és leqvázott! Na de miért mondta rám, hogy qva??? Dühében, hogy nem tudott ágynak dönteni???
Na ezért nem szabad első randin lefeküdni alapesetben.
Smárolni sem kell.
Azt hitte a kis hülye, hogy első randin belemész.
nagyon b_a_szhatta a csőrét, hogy nem sikerült megfektetnie téged... :)
remélem jól tökön rúgtad legalább.
szerintem az a valószínűbb lehetőség,hogy a srác a frusztrációja miatt nem tudta higgadtan kezelni ezt az utolsó pillanati ellenállásodat.
pedig nőknél kb alap ez a dolog.
nem mondom időnként tényleg idegesítő,főleg ha egyértelmű a szitu,de akkor is lehetne elhalasztani,hazavinni a csajt és megdugni aznap más,vagy valami,az idióta kéretőt meg félretenni hétvégére akkor.
nem érezte azt,hogy te alapból benne lennél,írtad is,hogy csak az anti-ku-rva dolog játszott nálad,de nem vette ezt le azonnal és nem módosította a taktikát,hogy végül te támad le.
magyarul elszúrta a gyerek,túlságosan ki volt éhezve és nem bírta idegekkel,sok volt ez már neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!