Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt élete első randi helyszíne?
Rokonom esküvője.
Király volt, mert a lánynak tulajdonképpen innia kellett, engem meg józan ember nem visel el ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Egy parkolóban, pár méterre a szelektív kukáktól.
De tényleg... :\
Bevásárló kp mellett találkoztunk, ő be akart menni, én nem. Így elindultunk egy hamburgerezőbe, ahol végül tétlenen álltunk egymással szemben, mert egyikünk sem akart kérni semmit, így addig álltunk némán, míg a kiszolgáló meg nem kérdezte, hogy akarunk-e valamit. Miután innen is inkább elmentünk, nem volt ötletünk, hova menjünk a szakadó esőben úgy, hogy a széltől még az esernyőt sem tudtam használni, így a Kínai áruház épülete mellett egy esővédett helyen álltunk meg egymással szemben tisztes távolságban, és beszélgetni próbáltunk tök unalmas dolgokról.
Egy idő után mondtam, hogy mennem kell, de a kis buzgó még el is akart kísérni a kollégiumig, de szerencsére sikerült lebeszélnem róla. :D
Aztán még később magyarázhattam neki sms-ben, hogy "jaj, még úgy érzem, nem állok készen egy kapcsolatra, bocsi. És legjobb lenne, ha többet nem is találkoznánk." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!