Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti miért mondtok igent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti miért mondtok igent a randira, lányok, ha eszetek ágában sincs elmenni?

Figyelt kérdés
3 lány mondott igent nekem nyáron, és mind lemondta végül. Mire jó ez?
2013. aug. 27. 19:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne...
2013. aug. 27. 19:07
 2/14 Pain for Pleasure ***** válasza:
Ezt tőlük kérdezd, én mindig elmegyek a randikra.
2013. aug. 27. 19:07
 3/14 anonim ***** válasza:

Ilyen tapasztalatom nekem is van sajna :/

Megbeszéljük, hogy hétvégén elmegyünk egy kávézóba vagy fagyi, stb... Belemegy, csütörtökön vagy pénteken beszélek vele, hogy fixáljuk a pontos időt és akkor meg lemondja, hogy valami dolga van.

De olyan is volt, hogy holnap megyünk? Persze. Másnap beszélek vele és hoppá, megint közbe jött valami...

2013. aug. 27. 19:11
 4/14 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=sCNrK-n68CM

Az ilyen csajoknak üzenem, hallgassák meg naponta legalább 3x!

2013. aug. 27. 19:14
 5/14 A kérdező kommentje:

2-es!

Az elsőtől megkérdeztem. Nem tudta megmondani, mire azt válaszoltam neki, hogy azt hittem bejövök neki, akkor meg kinevetett.

A második a randi megbeszélése óta nem válaszol.

A harmadik még nem mondta le, de elég egyértelmű jelek utalnak rá, hogy most is így járok.

2013. aug. 27. 19:14
 6/14 anonim ***** válasza:
A lányok szeretnek játszani azokkal a fiúkkal, akik nem tetszenek nekik. Az ilyenek számukra nem is emberek.
2013. aug. 27. 19:17
 7/14 Pain for Pleasure ***** válasza:
Úgy tűnik sikerült kifognod 3 retardáltat. Remélem majd egyszer szerencséd lesz.
2013. aug. 27. 19:18
 8/14 A kérdező kommentje:
Könnyű ezt mondani, amikor az önbizalmam a béka segge alatt van és egy hulladék embernek érzem magam, aki senkinek se jó évek óta.
2013. aug. 27. 19:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Félnek nemet mondani, nem akarnak ott helyben megbántani, vagy gondolkodási időt szeretnének. Esetleg attól fél, hogy máshogy nem tud kibújni a szitu nyomása alól. Megannyi oka van.
2013. aug. 27. 19:30
 10/14 A kérdező kommentje:
Ha félnek nemet mondani, akkor miért nem félnek utána leszarni? Ugyanúgy hagyhatna reagálás nélkül közvetlen a randira hívás után, mint akkor amikor sor kerülne rá.
2013. aug. 27. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!