Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes "játszadozni"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes "játszadozni"?

Figyelt kérdés
Ha van egy srác, aki nagyon tetszik első találkozó után, és úgy tűnik, hogy fordítva is így van, akkor van értelme úgymond kicsit eljátszani azt, hogy annyira nem nyűgözött le? (Nem bunkón viselkedni, csak éreztetni, hogy meg kell szereznie még) Vagy hagyjam ezt a fenébe, és hallgassak a szívemre? :D
2013. aug. 27. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem látom értelmét...
2013. aug. 27. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

De minek játszanád el? Felesleges. Sokáig játszod, akkor kiábrándul belőled, meg különben is minek szivatni valakit? Aztán ezért sok pasi nem mer kezdeményezni, mer lehet, hogy heccből, vagy hogy jobbnak látszódj a szemében kéreted magad.

Hallgass a szívedre, ne szivasd..

2013. aug. 27. 18:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szívatnám semmiképp. Csak annyi helyen hallani, hogy, ha rögtön látják, hogy odavagy értük, akkor nekik nincs benne semmi kihívás, és nem becsülnek meg annyira, mint amikor meg kell érted küzdeniük satöbbi.. és már nem tudom, mit higgyek.
2013. aug. 27. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:

ez akkor van így, ha a pasi mutatja ki hogy odavan a lányért

amúgy semmi értelme, mert ezzel azt éred el hogy nem fog kedvelni(vagy már nem is kedvel)

2013. aug. 27. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát csókig simán elmehettek. Úgyis minél többet vagytok együtt, annál jobban bíztok a másikban és mondtok el egymásnak dolgokat.

Csak mondjuk ne feküdj le vele a 2. randin, hanem várj 2-4 hetet. (magán vélemény).

De hagyd, hogy közeledjen feléd és te is mutasd ki, hogy közeledni akarsz felé, mert különben nem juttok 1ről a 2re. Remélem tudtam segíteni.

2-es voltam.

2013. aug. 27. 18:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor nem sz*rakodom. :D
2013. aug. 27. 18:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Szabad tudni, hogy mennyi idősek vagytok? :)
2013. aug. 27. 18:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Én 20, ő 22.
2013. aug. 27. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!