Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi után mindenki tömegközle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után mindenki tömegközlekedéssel haza. Gáz?

Figyelt kérdés
Megyeszékhely,este 10 óra körül, egyik buszmegállóban búcsúzás, busz jön, lány megy, aztán srác meg a 'saját' buszával haza...nem gáz? :S én annak érzem. (nem első randi volt és nem először volt ez...)
2009. okt. 31. 00:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
ha szerinted gáz akkor kerítsél egy izomagyú s*ggfejet sötétített akármivel az majd hazavisz, marha
2009. okt. 31. 06:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken elég nehéz lehet egy hazakísérés után hazakeveredni. Én fiúként rosszul érezném magam ha nem kísérném haza a lányt, félnék mit gondol rólam, hogy csak úgy otthagyom, de nincs mindenkinek kocsija úgyhogy nem lehet gáz. Pár éve voltam ilyen helyzetben és akkor nem éreztem cikinek, de azért minkettőnknek kényelmesebb ha kocsival megyek érte és viszem haza.
2009. okt. 31. 08:34
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
engem sem mindig kísér haza a barátom :S,de sztem ez cseppet sem ciki...
2009. okt. 31. 09:07
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
már miért lenne gáz? jézusom... miért, szted hogy lenne optimális? hazafurikáz a limunzinjával?
2009. okt. 31. 12:21
 15/16 A kérdező kommentje:
én is írhatnám,hogy jézusom..... hazakísér=gyalog,nem limuzinnal..
2009. okt. 31. 12:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát... ha nem kísér haza a srác arra csak 2 kifogása lehet:

1. nagyon hideg van a gyalogláshoz

2. irdatlan messze (tényleg baromi messze lakik, több órá kéne talpalnia kb) lakik.

ha ez a 2 nem áll fenn és mégsem kísér haza a srác az első pár randin, akkor megvan róla a véleményem és nem poz. értelemben... de biztos én vagyok a begyepesedett..:D

2009. okt. 31. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!