Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El sem hiszem. Ezek alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El sem hiszem. Ezek alapján tényleg szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel járok. (Utálom ezt a kifejezést, de nem nagyon tudnám máshogy megfogalmazni, bocsi) Nagyon kedves, ezeket írta:

Szebb és okosabb vagy a többieknél, jó a társaságod és te vagy az egyetlen aki az összes hülye poénomon tud nevetni.

Erre írtam, hogy tök kedves, meg ilyenek.

Erre írta:

Már csak bók hiányzik tőlem, mert a tény már megvolt.

!!!!!!!!!

Annyira kedves. Azt is mondta hogy Kifejezetten szép vagyok. Vajon tényleg szerelmes belém? Már 3 éve az, legalábbis azt mondja, de addig jártam egy másik fiúval, de szép lassan elkezdtem szerelmes lenni belé!!! Egy osztályba járunk. Akkor szerelmes tényleg belém??? Mert el sem hiszem!!!

2013. aug. 27. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem attól lesz valaki szerelmes hogy eláraszt téged bókokkal. Az látszik rajta, abból ahogyan rádnéz, ahogyan mosolyog stb. Sok fiú van aki csak bókol, de mit sem ér, hisz csak szórakozik.
2013. aug. 27. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy tűnik hogy igen. Szerelmes beléd
2013. aug. 27. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:
úgy tűnik igen
2013. aug. 27. 10:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves első, tudom, de a nyáron nem nagyon találkoztunk, jelenleg ennyit tudott adni. De elhívott a születésnapjára (lehet hogy ez ilyen gyerekes lesz, de ez nem egy ilyen zsúr), ahol csak kb. az osztályból a nagyon jó haverja lesznek ott meg én! :)
2013. aug. 27. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!