Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Ha ráírtok egy lányra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha ráírtok egy lányra, érdeklődtök utána és egyik napról a másikra nem írtok vissza? Akkor mi történik?

Figyelt kérdés
Szóval, tegnap este még feltett egy kérdést, amire még aznap válaszoltam de telóról, és látom hogy elolvasta de nem ír vissza. Pedig mindig mindenre visszaszokott..
2013. aug. 27. 10:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Így akar lerázni.. én 16L ő 19F.
2013. aug. 27. 10:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tetszett a válasz neki. Letett rolad, nem jössz b neki. ennyi az egész. Ha nincs vonzalom akkor minek eröltesse késöbb se lezs.
2013. aug. 27. 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy zavarban volt, nem tudott mit válaszolni, vagy nem lehet, hogy elolvasta, aztán hirtelen lemerült a telefonja/laptopja, vagy kikapcsolt, elment a net, stb.. vagy ha legközelebb fenn lesz, kérdezz tőle te valamit!
2013. aug. 27. 10:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Látta, és azóta már küldött másnak is üzenetet facen telóról, legalábbis azt jelzi a face.
2013. aug. 27. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
vagy nem érdekled vagy csak nem tudott rá mit írni
2013. aug. 27. 10:15
 6/10 anonim ***** válasza:
letett rólad , ennyi.
2013. aug. 27. 10:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Mióta érdeklődött utánad? Rendesen, hosszan válaszoltál neki ? Te is kérdeztél tőle? Néha esetleg te is ráírtál ?

Mert ha a lány nagyon passzív és csak röviden válaszol, a fiú hiheti azt, hogy az érdeklődés nem kölcsönös és csak illemből válaszol valamit. És akkor inkább felhagy vele.

2013. aug. 27. 10:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Írj neki mást. Válts témát, vagy tegyél úgy, mintha meg se kérdezted volna :-)

Mondjuk ha ÉN nem írok vissza egy lánynak, akkor már engem sem érdekel a lány :-/ De egy próbát megér.

2013. aug. 27. 10:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát, mindig mobilról küldjük az üzit mert én is nyári munkán vagyok meg ő is. Eleinte mindig ő kérdezett sokat, én csak válaszoltam neki, mert alapból ilyen vagyok ha kérdeznek válaszolok. Néha én is kérdeztem csak ritkán, mert mindig, minden válaszomra amiben nem volt kérdés visszatudott írni. Ma kérdeztem tőle valamit, ő visszakérdezett, viszont a válaszomra nem írt semmit röviden ennyi.
2013. aug. 27. 10:50
 10/10 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Egyébként millió más oka is lehet, hogy nem válaszol. Lehet, hogy csak egész egyszerűen nem ér rá.

De egyébként azt tanácsolom, hogy kérdez tőle, érdeklődj felőle, mert könnyen azt hiheti, hogy nem érdekled. Én legalábbis ilyenkor erre a következtetésre jutok és hagyom a dolgot.

2013. aug. 27. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!