Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha ráírtok egy lányra, érdeklődtök utána és egyik napról a másikra nem írtok vissza? Akkor mi történik?
Mióta érdeklődött utánad? Rendesen, hosszan válaszoltál neki ? Te is kérdeztél tőle? Néha esetleg te is ráírtál ?
Mert ha a lány nagyon passzív és csak röviden válaszol, a fiú hiheti azt, hogy az érdeklődés nem kölcsönös és csak illemből válaszol valamit. És akkor inkább felhagy vele.
Írj neki mást. Válts témát, vagy tegyél úgy, mintha meg se kérdezted volna :-)
Mondjuk ha ÉN nem írok vissza egy lánynak, akkor már engem sem érdekel a lány :-/ De egy próbát megér.
7-es vagyok.
Egyébként millió más oka is lehet, hogy nem válaszol. Lehet, hogy csak egész egyszerűen nem ér rá.
De egyébként azt tanácsolom, hogy kérdez tőle, érdeklődj felőle, mert könnyen azt hiheti, hogy nem érdekled. Én legalábbis ilyenkor erre a következtetésre jutok és hagyom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!