Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak rögtön tudják, hogy mit akarnak egy nőtől? 32/L
Bírom az ilyen önérzetes hisztikirálynőket, mint a #20-as.
Ha jó lennél másra is, akkor 30 körül nem ott tartanál, hogy még mindig csak megdönteni akarnak, mint egy naiv kiscsajt.
El kellene gondolkodni, hogy hol a hiba.
Kérdező:
Én úgy gondolom, ha valakivel randizol, randira hívod, akkor van egy külső vonzalom, nem barátkozósdit akarok játszani, ha megteszik egy nő.
Nem kihasználásra kell egyből gondolni, hanem vonzalomra. Ha ez kölcsönös, akkor lesz szex és lesz folytatás, ha csak az egyik szeretné, akkor a másik erőlteti ezt a barátkozós témát, de abból sok jó nem származik.
Ez a kérdés arról szól, hogy a férfiak tudják-e rögtön, hogy mit akarnak egy nőtől. Tőle mindig csak egy dolgot.
Ha elindulnál minden megacsillag születiken, és az első percben azt mondanák neked, hogy maradj inkább csöndben, akkor a zsűri a hülye?
Nem besértődni kell, hanem próbálni megváltozni.
Nem a besertodesrol van szo.
A kerdes nem errol szol: 'Ez a kérdés arról szól, hogy a férfiak tudják-e rögtön, hogy mit akarnak egy nőtől. Tőle mindig csak egy dolgot. ' (Ezt irtad te.) Olvasd el a kerdest. Egy szoval sem volt benne, hogy tole mindig csak egy dolgot. Hanem az a kerdes, hogy a ferfiak mikor ezik vagy tudjak azt, hogy akarnak barmit is a notol es mikor tudjak azt eldonteni, hogy csak szexet vagy akar kapcsoltot is szeretnenek? Ez rogton eldol az elso talalkozas utan vagy sem?
Na, tegyük ezt rendbe.
Amit írtam nem a Kérdezőnek írtam, akitől ezúton is elnézést kérek, hogy félig-meddig szétoffoljuk a kérdését.
Másrészt amit 20 írt szerintem igenis idevág. Én úgy gondolom, egy felnőtt férfi tudja már az elején mit akar egy nőtől.
20 újra és újra belefut ugyanabba. Őt csak megdugni akarják, holott az összes barátnője már házas, gyerekes, elvált, stb.
Mert a férfiak egyik a másik után ugyanazt gondolják róla, már az első perctől fogva.
#28, En vagyok a #20. Ugy erted, hogy en futok bele allandoan olyanokba akik csak d*gni szeretnenek? (Egyebkent ez nem igy van, nem csak azert mert magamat szeretnem vedeni.) :)
Egyebkent igen, egy 30-30+-os ferfi tudja mar, hogy mit akar, es ha tudja akkor kozolje. Ha csak szexet akkor azt, ha mast: kapcsolatot (komoly, laza) akkor azt. Felnott emberek vagyunk, nem ertem miert kell trukkozni. Eleg lenne csak egyenesen megmondani.
Ja, az tényleg tök idegesítő, hogy a másik nem nem azt mondja, amit gondol. :p
Mindenesetre fordult a kocka, és ezt tetszik.
Szóval neked egy olyan férfi kellene, aki nyílegyenesen a szemedbe mondja, hogy mit akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!