Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy találkozok egy fiúval?
Egy zene táborban ismertem meg, és találkozni szeretnénk egymással, nagyon rendes, megbízható, de még sosem találkoztam iskolán kívül fiúval. A szüleim nagyon régi módiak, és nincs nagytesóm.
L/15
ezt: 'Anya, Apa! Megismertem egy rendes fiút a táborban, ma négykor találkozok vele. jaah, mutassak róla képet a facebokon? tesséd, ő az! Igen-igen szerintem is kedves arca van, és imádja a kiscicákat, pont mint én!! :)) Nem lesz gond, már 15 éves vagyok, nem gyerek! Akkor hatkor jövök!'
Ennyit :)
Egy zenetáborban megismert valaki még nem biztos, hogy megbízható és rendes. Esetleg próbálj meg olyan helyszínt keresni, ami a szüleidnek is megfelelő - mondd, hogy a közeli fagyizóba mentek, nappal, és nem maradsz sokáig. Finoman fogalmazd meg a szüleidnek, hogy rugalmas vagy, már nem vagy annyira kislány, és nem lehetetlen dolgot kérsz, és szeretnél őszinte maradni velük mindenben. Ez az, amit finoman kell jelezni, hogy ne zsarolásnak vegyék, de ez az igazság...
Nyilván a fiú nem örülne, ha elsőre nálatok találkoznátok, de ha ez is egy lehetőség neked, akkor mondd a szüleidnek, hogy szívesen találkozol a fiúval nálatok, ha megelégszenek annyival, hogy csak köszönnek neki az elején (és nem látják el olyan jótanácsokkal az első randiján, hogy "ha a lányomhoz nyúlsz, megöllek"), akkor nyugodtan elültök a szobádban, csak hagyjanak egy kis teret. Így ők is nyugodtak lehetnek, látják, hogy ott vagy, ha bármi baj lenne, tudsz kiabálni, biztonságot ad nekik.
Ennél lazább verzió, ha csak pontosan elmondod, hogy hova mennétek. Nem fognak utánad menni, de megnyugtatja a szülőt a tudat, hogy tudja, hova megy a lánya. Ugye nem sokkal idősebb a fiú?
Mama, papa!
Nagylány vagyok már, és megyek most pasizni. Ne várjatok rám este, mert nála alszom.
Puszi a szerető lányotok.
Levelet meg ott hagyod az asztalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!