Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin, ha felszabadultan beszélgetünk meg lehet fogni a lány kezét? 13/F
figyi!elegem van azokból,akik olyanokat irogatnak,hogy mennyek vissza autókázni 13 évesen,meg h tanuljak meg irni!ezektől az alakoktól undorodom!
szóval normális válaszokat kérek!
nagyon köszönöm!egészem meghatódtam:')
:D:D:D:D
kösz mégegyszer!
amugy először 4.-elején volt az első randimxD
de nem volt semmi komoly,csak beszélgettünk:)
jéh én is 13 vok és engem is sokan piszkáltak hogy minek akarok még járni egy fiúval de hát nagyon nem érdekel.szerintem nyugodtan megfoghatod a kezét de azért még ne akarj túl gyorsan haladni.nem kell egyszerre mindent ne siesd el, és ne legyél túl nyomulós csak akkor ha a lány is akarja én pl. ki nem állhatom ha a srác már ölelget(nem úgy csak úgy na szóval értitek most nem tudom elmagyarázni) és már rögtön smárolni akar stb.
Na de nem untatlak ilyen kis butaságokkal.
Sok szerencsét!
szerintem megfoghatod hát nemlesz abból semmi baj...pofonvágni csaknemfog érte.xD...és szerintem a randi végén még a csók is szóbajöhet..de nem minden lány engedi meg ugyhogy inkább a szájrapuszi mint ahogy mondták..:]..nálunk [Szabolcs megye(Ibrány)] már 11 évesen vannak olyanok akik nyilvános helyen csókolóznak...de persze vannak kivételek:] remélem segítettem..szóval...bátran..:P
L/13
Deédes vagy!! Ez most olyan cuki kérdés de komolyan.Nyugodtan fogd meg :)nehogy vissza menj autókázni hát nagy veszteséglenne a korosztályodban lévő lányoknak:)
L 16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!