Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak le akar feküdni velem vagy tényleg tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel megismerkedtem és valahogy beleszerettem. Ő 15 én 14 de mind ketten most megyünk 9.osztályba.Elmondtam neki h nagyon bejön nekem és mondta hogy én is neki.Ő is szűz meg én is.De valahogy rátértem arra h járna-e velem és azt mondta hogy igen de akkor megdöntene.Én meg még keteckedtem vele hogy oké mikor meg ilyenek.És mindenáron nálam akar aludni.Ezzel nincs semmi baj de nem akarom hogy kihasználjon.De a suliba is mondták hogy sztük tetszek neki meg mindig odajött hozzám és hülyéskedett velem meg mondták többen is hogy engem nézett egész szünetbe.Nem tudom hogy járjak-e vele.Féleg hogy lefekszek vele és otthagy.2008. júl. 1. 00:48
1/7 anonim válasza:
Hát nehogy már azzal kezdődjön egy kapcsolat, hogy "durr bele, legyen szex"! És mond meg neki, hogy nem alhat nálad! Nem így kezdődik a járás. Ismerjétek meg egymást. Ha tényleg szeretne veled járni (úgy, ahogy azt ilyen korban kell), akkor tényleg tetszel neki. De ennek az egész folyamatnak van egy bizonyos menete, nem a szexszel kezdődik. Ha nem akar így járni veled, akkor csak arra kellesz neki. Akkor ne keseregj, ilyen pasiért nem érné meg.
2/7 anonim válasza:
Egyértelmű hogy nem akar járni, csak lefektetni.. Ha igazán szeretne akkor nem is gondolna az elején a szexre, főleg nem ilyen korban. Semmiképp ne feküdj le vele az elején. Legalább 9-10 hónapot járj vele mielőtt lefeküdtök. Ha nem bírja ki, akkor nem szeret. NE hagyd magad kihasználni!
3/7 anonim válasza:
Ez annyira egyértelmű hogy ki akar használni... de mindegy, egyszerűen kérdezz rá hogy akkor is járna-e veled ha még most nem fekszetek le egymással. Ha így nem akar járni akkor csak szexelni akart, és semmi többet.
4/7 anonim válasza:
Taknyosok vagytok ehhez a dugunk aztán megyünk dologhoz, akárki akármit gondol, egyenlőre inkább keress egy megbízható érettebb palit ne akarj szűz kiscsávókkal lefeküdni mert ha rosszul sül el a dolog sokáig rányomja a szexuális életedre a bélyeget! És az ilyeneketne bátorítsd, mert az jön le belőle hogy olyan fajta vagy akit nem zavar hogy jól megdugassa magát aztán odébbálljon, hagyd ténykedni a másikat.
5/7 anonim válasza:
Csak le akar fektetni, ne döljj be neki, ha jót akarsz magadnak!
6/7 anonim válasza:
nem tudom melyik barom pontozta le a válaszokat, de gratulálok neki.
a kérdezőnek: teljesen egyértelmű hogy csak arra kellenél neki hogy lefeküdjön veled. mond meg neki hogy a nászéjszakán akarod elveszteni! (ami nem kell feltétlen igaznak lenne) de ha így nem akar veled járni akkor csak azt akarta. ha így is járna akkor tényleg szeret.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Én is gondoltam hogy csak azt szeretné de sokan behitettek vele hogy tényleg tetszek neki.
2008. júl. 1. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!