Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöjjek össze valakivel csak azért, mert már nem bírom elviselni a magányt?
22 évig voltam egyedül. Ilyen 2-3 hónapos kapcsolatszerűségeim voltak, hol a távolság hol más csaj, hol a megunás tett be nekik.
Aztán most megtetszett egy pasi, beszélgettünk, találkozgattunk, minden jó volt erre beijedt és azt mondta, mégse legyen semmi.
Eddig csak olyanokkla jöttem össze akikbe szerelmes voltam/tudtam hogy az leszek. Randizni randiztam mindenkivel, akik sehogy se vonzottak azokkal is hátha...de később se lett jobb.
Most viszont elérkezett az a pont hogy vége, nem bírom elviselni a magányt, üvölteni tudnék ha egy másodpercre is egyedül kell lennem (sajnos barátügyben is rengetegen elárultak, kimentek külföldre stb. nincs sok ember körülöttem).
Szóval eldöntöttem hogy kimegyek a közeli tó partjára és bepasizok (akárhányszor voltam ott, mindig leszólított valaki). és már mindegy ki... tegyem ezt? Mit tennétek a helyemben?
Úgy érzem nem győzöm már a várakozást az "Igazira", hogy minek várjam a csodát, örüljek ha egyáltalán lesz valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!