Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen szövegeket mondani?
Ismerkedek, és megkérdezik milyen magas vagyok. Közlöm a magasságom (177), és már rögtön olyanokat mondanak, írnak, hogy majd akkor kihúzom magam melletted, megoldjuk hogy ne legyen feltűnő a különbség stb... Nem tudom miért, de ezek a dolgok már irritálnak. Látják, hogy magas vagyok, de mégis ismerkedni akarnak. Miért van ez?
Normális kommentek kérnék!
Ez már komolyan zavar engem.
hát 61%-os te már az első kommentedben sértegetted a kérdezőt,szóval szerintem itt nincs miről beszélni:)
meg ha te magasabb vagy akkor logikus hogy nem fog zavarni,hogy ilyen magas a csaj,úgy hogy itt megint csak bebuktad,mert azt meg nem tudod,hogy egy alacsonyabb pasi az,hogy érzi magát egy magasabb nő mellett
én is magasabb vagyok,de engem zavarna ha a nő lenne magasabb
és inkább te alkottál véleményt,mert a kérdező az azokról beszélt akikkel ismerkedett
177 az pont jó! :)
Én 188 vagyok!
Nekem összébb kéne görnyedni a 192 centimmel :D
Jók a magas csajok legyél rá büszke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!