Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell ilyen szövegeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ilyen szövegeket mondani?

Figyelt kérdés

Ismerkedek, és megkérdezik milyen magas vagyok. Közlöm a magasságom (177), és már rögtön olyanokat mondanak, írnak, hogy majd akkor kihúzom magam melletted, megoldjuk hogy ne legyen feltűnő a különbség stb... Nem tudom miért, de ezek a dolgok már irritálnak. Látják, hogy magas vagyok, de mégis ismerkedni akarnak. Miért van ez?

Normális kommentek kérnék!

Ez már komolyan zavar engem.

2013. aug. 23. 08:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Minden "viccben" van némi igazság. Ebben az, hogy ezeknek a pasasoknak még mindig a fiziai megjelenés jelzi a dominanciát és sérti a baromi nagy egójukat, ha egy nő(!!!) az ő értelmezésükben dominánsabb. Nem baj, ez jó szűrő lehet neked, hog amelyik ehhez hasonló poént nyög be, az mehet isten hírével.
2013. aug. 23. 09:36
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Árulja már el nekem valaki, miért kaptam 0%-ot legyen szíves! Kíváncsi lennék, mi volt akkora baromság az írásomban, hogy le kellett pontozni.
2013. aug. 23. 09:49
 13/28 A kérdező kommentje:
milyen 0% ????
2013. aug. 23. 10:00
 14/28 anonim ***** válasza:

Ezekkel nem kell foglalkozni...

Sok mindenki azt mondja, a külsőségek nem számítanak és ide tartozik a magasság is. Mint látod számít. Egy tőled kicsit magasabb srác mellett biztosan jobban éreznéd magad, nem lennének ilyen megjegyzések, nem kellene magassarkúban görnyedni és még sorolhatnánk.

Bár lehet én látom rosszul a dolgot a 189 centimmel :)

2013. aug. 23. 10:05
 15/28 anonim ***** válasza:

"milyen 0% ????"

Leírtam, hogy jócskán magasabb vagy az átlagnál, de mindez nem sértés, hanem kb inkább a bókhoz van közel, erre szinte mindenki lepontozott. Azon akadtam fenn, hogy árulják már el, mi rosszat mondtam :).

2013. aug. 23. 10:08
 16/28 anonim ***** válasza:

183 vagyok, és ez még simán belefér kategória. A magasság problémát lehet "dominanciás" dolgokra fogni, de itt megkérdőjelezném a te ép elmédet is, miután leírod a számodra nem szimpatikus emberekre, hogy "selejt".

Azonkívül, hogy átlagon felülien magas vagy, még le is nézed az embert... Így legyen egy pasinak egészséges, egyenrangú érzete melletted. :) 22f

2013. aug. 23. 10:18
 17/28 A kérdező kommentje:

én nem pontoztalak, nem tudom ki vehette magára amit írtál, de az van lepontozva, melyben ezt írtad: " akkor keress magasabbat, mást nem tudok mondani"

De szerintem ilyet nem kellene írni. Mert nem erről van szó. Nem ez a téma. Ismerkedés, és hogy miért zavarja őket ez. Apropó, egy magas nőnek ezek nem poénosak, max. a butábbik fajtának. :)

2013. aug. 23. 10:20
 18/28 anonim ***** válasza:

Szia,

Irigylem a magasságod! L/165cm :) a férjem 189 :P Gondok nincsenek se térdelés :P A fiam 10 lesz és csak 1,5 centivel alacsonyabb nálam! Noha gáz ha már a lába 1 mérettel kisebb mint az enyém de semmi gond apjának 46-os. Az én drága Jetikéim :D khm.. őt se zavarja a miniségem.

Akik megszólnak azok irigyek mint én is! :)) Tőled nem sajnálták az ősök azt a +centiket, tőlem igen :D

Biztos zavaró lehet számodra, megértem. Szerintem vedd figyelmen kívül vagy te is vicceld el a dolgot, persze ha már bunkóságból mondják akkor adjál nekik. Sok pasi szereti a nála magasabb nőket. Nem a méret a lényeg! Sok sikert az ismerkedésben!

Üdv: Törppilla

2013. aug. 23. 10:21
 19/28 A kérdező kommentje:
16-os! Ha olyan férfiakkal ismerkednél, akik első randin köpködnek, nem tudnak beszélni, vagy éppen a farkakról beszélnek, és még sorolhatnám, csodálkozol, hogy selejtesnek nevezem őket??? Nem nézem le őket, te vetted magadra. :D
2013. aug. 23. 10:22
 20/28 anonim ***** válasza:

"# 6/19 Időpont ma 09:03"

Ez voltam én, csak azóta már nem 0%.

2013. aug. 23. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!