Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, lenne egy kérdésem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, lenne egy kérdésem, nehogy félreértsek valamit?!

Figyelt kérdés

Egyik nagyon jó lánybarátom még egy hónapja beugrott hozzám valamiért, vele volt az egyik barátnője is. A barátnője legyen mondjuk Gizi. :D Én egy lánnyal a múlt héten próbáltam összejönni, de nem lett meg nem is lesz belőle semmi, ezt Gizi barátnője, akivel én nagyon jóba vagyok tudja. Pár napja Gizi írt nekem, megkért egy szívességre, és azóta körülbelül a legkisebb dolgokkal is megkeres, sokat beszélek vele, megkért, hogy segítsek neki majd költözködni (most fog) stb... Amúgy nem beszélgettem vele korábban.

Akarhat valamit? :)

Trollok és vérpistikék kíméljetek légyszíves. :)

2013. aug. 22. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
vagy bejössz neki, vagy rájött, hogy kihasználhat ... mérd fel a helyzetet pontosabban
2013. aug. 22. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Óvatos lennék ezzel a nővel a helyedben.
2013. aug. 22. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Vlószínűleg érdekled, de lehet, hogy nem komolyan, csak élvezi hogy játszhat veled egy kicsit (nem feltétlenül rossz értelemben, nem kell ahhoz "gonosznak2 vagy rossz szándékúnak lenni, néha magától jön...). Szerintem a legjobb lenne nyílt lapokkal játszani, vagyis kérdezz rá, hogy akar-e valamit, vagy csak szórakozik. Tényleg ez a legjobb megoldás (legalábbis én így gondolom), mert különben ki tudja, meddig húzódik még, és egyrészt, előfordulhat, hogy mégis lett volna valami, de már nem lesz, másrszt pedig így egyfajta tartalékként kezelhet. Persze az a legtöbb akkor érvényes, hogyha tényleg nyíltan és egyenesen próbáltál vele összejönni :) (egyébként hidd el, a legtöbb tapasztalat)
2013. aug. 22. 19:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezt még nem írtam: tegnap még találkoztam vele, kisegítettem, egy órával később ment csak a vonata szóval addig elugrottunk enni. Először direkt melléültem, nem szembe, kicsit rossz néven vette. Meg felajánlottam, hogy fizetek, azt elutasította.

Ma kiderítettem, hogy ő erről az egész nem jött össze a lány a múltkor dologról nem tud. Tegnap este ő mondta, hogy nem e lenne kedvem valahova elugrani. Akkor estére értette, én fáradt is voltam meg mivel óvatos is vagyok azt mondtam, hogy igen, de nem ma mert fáradt vagyok stb stb stb...

Annyit kiderítettem róla, hogy szereti magát kiszolgáltatni magát, nem csak fiúval.

Valószínűleg majd holnap együtt leszünk buliba, aztán majd megkérdem tőle. Csak mert az "előző" lány elég durván megvezetett, pofára esni meg nem akarok megint. Így legalább viszonylag tiszta lappal játszunk.

2013. aug. 23. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!