Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kudarcoktól a sikerekig! Hogyan lehetséges?
Ezt a kérdést két okból kifolyólag írom ki.
egyrészt férfitársaim biztatására,másrészt ,mert nem értem hogyan történt meg velem az a változás,hogy a régi kudarcok miatt(a nőzés terén),ma főleg csak sikereim vannak.
Nem vagyok sem csúnya,sem adonisz,de de nem volt sikerem a nőknél régebben.Lassan egy éve már,és ne tudom,hogy mitől,de könnyedén összejövök nőkkel.
Persze csak kizárólag 20-23 korosztályt célzom meg.Ez nálam szigorú szabály.31 vagyok.Vannak korombeli nő barátaim,de tőlük nem akarok többet.
Szóval,azok akik itt sokszor panaszkodnak a nőkre,ne csüggedjenek,mert van remény.
De,hogy mitől változtak nálam a dolgok:fogalmam sincs.Esetleg valakinek hasonló tapasztalat?
Nem tudom miben változtam volna.Tudatosan semmiben.
Szóval csak arra biztatom férfitársaimat,hogy a elkeseredettségen túl(amiben nekem is volt bőven részem),van remény!
"Egy 20-on éves srácnak így meg esélye nincs a korabelieknél... :S"
Azt javaslom neked,hogy te is szabj néhány év különbséget,és fiatalabb lányokkal kezdj.
Az nem is jó,ha a férfi és a nő egy korosztály.
Én egy szóval nem említettem a koromat, viszont az a dolog, amikor az került hangoztatásra, hogy "érettebb vagyok a koromnál" az nem feltétlenül jelenti azt, hogy 10-15 évvel idősebb pasi az ideál, bár embere válogatja...
E gondolat mentet követve pedig egy férfinak 30. életéve körül nyílik ki a világ igazán a nők, és a szexuális téren, és erre most vitathatatlanul is te vagy a példa! mindazonáltal nem akarom kiforgatni a szavaidat, de akkor egy 20-23 éves srácnak nagyjából 15-17 évessel kellene kezdenie? :O
"de akkor egy 20-23 éves srácnak nagyjából 15-17 évessel kellene kezdenie? :O"
Igen!Miért,ne?!
"Te jó ég, és én még azt gondoltam, hogy egy 30-as már felnőtt módjára gondolkozik :O Na mindegy..."
Ki ért meg téged?!Na,de ki...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!