Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás rózsával bevallani, hogy többet szeretnék?
Figyelt kérdés
Egy lány tudja, hogy tetszik nekem, régebbóta ismerem, de sok rövid "link" kapcsolata volt a pasik hibájából. Ő is őszintét keres, de nagyon nehezen tud bizni.
Szeretnék egyértelműen választ kapni tőle, fegyverként egy szál rózsát vetnék be - szerintetek nem túlzás, nem túl nyálas? Nem akarom elijeszteni.
2013. aug. 21. 14:23
1/16 anonim válasza:
Ha ettől elijed akkor az régen rossz :)
3/16 anonim válasza:
Mióta "nyálas" virágot adni egy nőnek?
4/16 anonim válasza:
Ha mai fiatal csaj, el fogod ezzel ijeszteni. Egyszer azt mondta egy hasonló lépésemre egy lány, hogy neki ez túl sok, ő ezt nem tudja feldolgozni, mert eddig mindenki szarul bánt vele, így titkon vágyik is arra. Nem láttam többet.
5/16 A kérdező kommentje:
4., erre nem tudok mit mondani, szerintem csak egy kifogás volt... amúgy 25 éves
2013. aug. 21. 14:38
6/16 anonim válasza:
De túlzás, ezzel biztosan elijeszted. A lányok nem értékelnek semmit, ami kicsit is romantikus.
7/16 anonim válasza:
Te de hülye vagy, hatos.
Kérdező, te pedig menj, láss, győzz.
8/16 A kérdező kommentje:
bár ilyen egyszerű lenne :)
2013. aug. 21. 15:13
9/16 anonim válasza:
jaj ne hallgass itt ezekre férfi válaszolókra :P igenis örülünk a virágnak meg minden romantikus dolognak úgyhogy hajrááá :)
10/16 anonim válasza:
Örülni örülnek, az egójuknak jót tesz, csak éppen elmarod vele őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!