Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki kevésbé beszédes, az hogyan hozhatja ki a legtöbbet az ismerkedésből, randizásból?
Uhh..Velem csak az az eset történt meg(és általában történik, ha megtörténik), hogy a lány volt kevésbé beszédes, Én meg végig tudom pofázni az életemet. Szóval hát igazából meséltem magamról, meg előadtam sok történetet viccesen, illetve ahogy azok megtörténtek, és ezzel belerángattam őt is abba a szituációba, hogy meséljen ő is valamit magáról, így egyre többet sikerült kiszednem belőle, végül már annyira benne volt az egészben, hogy folyamatosan beszélt ő is.
Szóval ha nincs közös téma, jöhet egy kis sztorizás, a sztorizásból pedig egyre több tulajdonság derül ki a másikról, amiből újabb témák keletkeznek, mert pl az adott tulajdonságod jobban elkezdi érdekelni. Hát remélem tudtam segíteni.
19/F
Hát legyél beszédesebb de tényleg : D hogy képzeled el a randit ha nem beszéltek ? (na jó nem biztos,hogy kíváncsi vagyok rá :P )
Az egyetlen amit tudsz csinálni hogy megpróbálsz felkészülni egy két témával ha kínos csend lenne : )
Az első pár percben úgyis feszültebb lesz a hangulat amíg fel nem oldódtok. Hidd el nem lesz semmi gond, a másik fél úgyis felvezeti a témákat, ha kérdez valamit rólad,megpróbálsz bővebben válaszolni, ilyenkor visszakérdezhetsz, hogy "és te?" Ha persze olyan a kérdés :)
Próbálj lazítani, hisz nem vérre megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!