Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogyan ismerkednétek egy bolti eladóval?
miért ne lenne?
de arra figyelj, hogy csak az egyikhez menj oda. válaszd ki kihez. egy lövésed van, mert ha az elhajt, a többi is elfog, jól ki leszel majd beszélve.
Én bolti eladó lány vagyok :)
Nálunk sehogy sem lehet...Műszak közben végképp nem, mert minket nagyon figyelnek, múltkor egy csaj elbeszélgetett egy fiatal sráccal, és olyan leszúrást kapott...
Na jó, azért én is észreveszem a jóképű pasikat, 1-2 nem lenne ellenemre, de alig lehet meló közben beszélgetni mert mindig jön valaki stb. Tel. számot meg nem adhatok oda, nem is lenne rá alkalom. Én max annyit tennék a helyedben hogy megkérdezem hogy mikor végez a csaj, és megkérdezném hogy utána ráérne-e pár szót váltani.
23/L
Jaja, engem is lerázott egy eladó csaj egy boltban, hogy bocs de nem, azt hello.
Majd még aznap írt levelet, neten, hogy bocs csak ott lecseszik őket ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!