Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellene tegyek? Lépjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tegyek? Lépjek vagy ne? ( leírás alul )

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiúm a buszon mindig szemezünk és egy hete kb. bejelölt egy közösségi oldalon, és felvett Msn-re is. Ez mind jó, csakhogy nem lépett be , de már volt fent, és én is elérhető voltam. Nem tudom hogy azt várja-e hogy én lépjek be? Nem gáz belépni? Ha belépek, mit írjak neki? Elég nehéz így bármit is írni hogy nem ismerem.:S Segítségre lenne szükségem :) 16/L
2009. okt. 29. 12:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
rádírt már:?
2009. okt. 30. 11:46
 12/17 A kérdező kommentje:
hát azt tudni kell hogy nagyon ritkán van / hála, legalább nem egy netfüggö :) / szóval ilyen 3-4-5 naponta van msnen :S
2009. okt. 30. 12:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha már szemeztek,meg bejelölt meg felvett Msnre akkor Te is lépj. Csak lazán:) Kérdezd meg hogy van,ilyesmi. Ne mássz rá,de azért érezze,hogy érdekled.
2009. okt. 31. 18:52
 14/17 anonim válasza:

sztem írd neki azt h "szia idegen :)"

erre úgy is vissza ír...

de magától úgy se fog lépni..ezek a mai pasik(tisztelet a kivételnek)

2009. okt. 31. 20:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd félre a "Csaj vagyok, és nem írok rá" feelinget, és írj neki bátran. Bajod nem lehet belőle
2009. okt. 31. 20:41
 16/17 A kérdező kommentje:
okés :) és miről / milyen témákról, dolgokról beszéljek vele? :)
2009. okt. 31. 22:06
 17/17 anonim ***** válasza:

nemtudom hogy a 21. században a csajok miért tarják olyan kiba**ott cikinek ha ők kezdeményeznek...

nincs abban semmi para ha tetszik a csajnak egy srác

nyugodtan tessék kezdeményezni!!!

ez nem a lovagkor!!!

ébredjetek!

22/L

2009. nov. 1. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!