Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők! Kiváncsi vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Kiváncsi vagyok a véleményetekre! Ilyen helyzetben is tabu a barátnőtök "pasija"?

Figyelt kérdés
Tehát, az alapszituáció : barátnőd nagyon odavan valami pasiért már hónapok óta. Te is elismered, hogy jól néz ki. Aztán egy nap kiderül, hogy a pasinak te kellesz. Most akkor tabu és nem mehetsz el vele randizni, mert a barátnődnek tetszik? Hiába a pasinak sose tetszett a barátnőd, nem volt és nem is lesz köztük semmi?
2013. aug. 20. 16:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10 Nem mindegy, hogy barátnak hiszünk valakit, vagy valóban barát az illető.

Az, hogy melyik oldalon áll az illető, mindig ilyen éles helyzetekben mutatkozik meg 100%-osan.Az egoizmus győz vagy a barátság tisztelete.pl.

2013. aug. 20. 17:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Tudod: beszélni könnyű, de a valóságot mindig a cselekedet mutatja meg.
2013. aug. 20. 17:03
 13/21 A kérdező kommentje:
egoizmus? Egoizmus lenne, hogy összejövök egy olyan sráccal aki bejön és én is neki? Te nagyon kevered a szezont a fazonnal.
2013. aug. 20. 17:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést: ha balul sül el, elvesztheted egyiket. Melyiket akarod jobban? Ha a pasit, akkor nem tabu.
2013. aug. 20. 17:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen
2013. aug. 20. 20:04
 16/21 anonim ***** válasza:
14 áh ez nem jó példa. Tedd fel neki azt a kérdést, hogy mit érezne a másik nő helyébe lenne:D
2013. aug. 20. 20:06
 17/21 anonim ***** válasza:
A nőknél a nagy barátság addig tart, amíg az egyik be nem pasizik. Nehogy azt gondold, a barátnőd passzolna egy pasit miattad.
2013. aug. 20. 20:17
 18/21 anonim válasza:

Mindenkit osztasz kérdező! Véleményt kérdeztél, leírták.

Elhiszed, hogy nekünk nem fogsz álmatlan éjszakát okozni, ha összejössz a pasival?!

Mellesleg, hogy válaszoljak is, én nem jönnék össze a barátnőm kiszemeltjével, de fordított helyzetben nem "tiltanám" meg neki.

2013. aug. 20. 22:10
 19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó neked mi is a bajod?? Mondtam én, hogy nem tetszik valakinek a véleménye? Egyébként nem vagyok ilyen szituban, csak érdekelt.
2013. aug. 23. 00:45
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem mindenkit osztottam,csak aki azt írta, hogy ez egoizmus. Nem ismeri a szót.
2013. aug. 23. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!