Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy bánjak ezzel az "erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

Hogy bánjak ezzel az "erős természetű, flegma" lánnyal?

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék kérni. Van egy lány akivel ismerkedem és imádja ha kötözködök vele és be be szólogatok neki. Írta is, hogy imádja a stílusom. De nem értem mit lehet bírni azon, hogy szemét vagyok :D Tudnátok tanácsot adni, hogy hogy folytassam vele az ismerkedést? Hogy érhetném el, hogy találkozzunk esetleg komolyabb is legyen?

20/F

2013. aug. 20. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Add önmagad. Ha folyamatosan ezt a játékot fogod vele játszani, amit Ő szeret, egy idő után nem fogod bírni, és csak a kapcsolat rovására megy(már ha lesz persze belőle kapcsolat).

Ha a lányt érdekled, úgy is fogod érdekelni, ha nem flegmulsz vele, azonban leginkább csak jó megjelenésre és jó beszélőkére van szükség ahhoz, hogy felszedj egy ilyen lányt.

19/F

2013. aug. 20. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Passz, én nem tudok velük bánni. Sajnos nem vagyok szemét.

Csináld úgy ahogy ő akarja, dugd meg aztán dobd ki, úgyis szereti.

2013. aug. 20. 12:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a durva, hogy lebunkózom meg oltogatom azt imádja, azt mondta erős férfit szeretne maga mellé és ez tetszik neki :D
2013. aug. 20. 12:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát valószínűleg csak azt teszteli, hogy mennyire jó a beszélőkéd és ezt leginkább ilyen formában lehet megmutatni. Mondom add önmagad, nem ér annyi erőfeszítést az egész, hogy az ő kedvében járj. Hány éves is a leányzó?
2013. aug. 20. 12:56
 5/9 A kérdező kommentje:
19 de agyban vagy 30 :D
2013. aug. 20. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg inkább csak egy ostoba, primitív p*csa aki szerint a bunkóság és az önzés férfias
2013. aug. 20. 13:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Randiztunk és filmbe illő este volt :D Telihold, ültünk a fűben és odaült egy gitáros én nem tudom mi volt de mintha mi rendeltük volna oda a dolgokat. Szenvedélyes csókolózás lett a vége. 9 kor találkoztunk és hajnali 6 -ra értünk haza. Nem tudom szavakba írni....
2013. aug. 22. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Kesztyűs kézzel, hogy elsődleges bizonyítékot ne hagyj magad után:)
2013. aug. 22. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Add önmagad! Ne legyél egy báb már neki!!
2013. aug. 22. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!