Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
~zsozso~ kérdése:
Egyszer találkoztunk és szeretném tartani vele a kapcsolatot, hogyan?
Figyelt kérdés
Egyszer találkoztunk a Margit-szigeten egy közösismerős által. Nagyon jól éreztük magunkat kiderült, csak 1 év van köztünk szóval ezzel se lenne gond. Aztán hallottam ( előre kellett mennem a kutyám miatt) , hogy megdícser, mert tényleg jól nézek ki. Azután pedig haza is akart kísérni. Este bejelölt facebooon más nap pedig cseteltünk egyszer. Azóta eltelt mar 2-3 nap de egyáltalán nem érdeklődik felőlem. Én pedig azota csak ragonfolok, mert ilyen mely nyomott meg soha se hagytak bennem...hogyan vagy mit csinaljak, hogy ujra tudjunk találkozni?2013. aug. 19. 21:39
2/7 anonim válasza:
csak az az opció van hogy beszélgetsz vele
3/7 anonim válasza:
Felejtsd el, ha megérintetted volna már jelentkezett volna és találkoztatok volna.
4/7 A kérdező kommentje:
Én is az utolsónak adok igazat, de elég nehé, hogy egész nap rágondolok...és úgy gondolom ha újra találkozunk akkor végre tudom magamban tisztázni mit is érzek...de szerintem ez a "kapcsolat" felejtős...
2013. aug. 19. 22:10
5/7 anonim válasza:
Ha az utolsónak is lenne igaza akkor is azt mondom írjál neki te találkozzatok mert lehet elsőre nem érintetted meg de másodszorra vagy harmadszorra lehet megtudod. Meg az is lehet hogy csak arra vár hogy ráírj és most ő is ugyan úgy van mint te. Gondolj csak bele te sem írsz neki pedig így érzel
6/7 A kérdező kommentje:
De mivan ha nem ír vissza és teljesen hülyének nézz.... :/
2013. aug. 21. 09:30
7/7 anonim válasza:
6 Ha meg sem próbálod meglépni, akkor nem fogod tudni mi lett volna:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!