Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok is arc alapján választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok is arc alapján választanak pasit maguknak?

Figyelt kérdés
Lányok amikor pasit választanak maguknak az arcukat nézik meg először és abból már el is döntik hogy kell-e a pasi nekik ?

2013. aug. 19. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Arc, aztán megnézik a cipődet, mekkora a lábad, mekkora a kezed, milyen ruha van rajtad. Nem mindig ebben a sorrendben.
2013. aug. 19. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Az arcot is, mivel nagyjából az van a szemmel egy vonalban, de egyébként az összhatás számít, nem csak egyik vagy másik testrész. De lényeges dolog az arc, ez tény. De ha hozzá nincs olyan testalkat, test, akkor hiába a helyes arc. Vagy fordítva.

26N

2013. aug. 19. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Én elsőként az arcot nézem, úgy egészében, hogy szimpatikus e. Utána szoktam az egész testet, testalkatot és végül jöhet az "összegzés" vagyis az összkép.

Így külön-külön nem szoktam semmit sem igazán nézni és "értékelni", hiszen az egész ember kell, hogy szimpatikus legyen, nem csak a szeme, szája haja vagy más egyéb testrésze.

2013. aug. 19. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!