Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hogyan kell viselkedni?
Figyelt kérdés
szóval, van egy szakkör ahova pasimmal együtt járunk most jöttünk össze nem régen és szeptemberben újra kezdődik a szakkör. a többiek (akikkel mellesleg nagyon jóban vagyunk) tudják, hogy együtt vagyunk, de ilyenkor pontosan hogyan viselkedjek a a barátommal, az, hogy néha oda jön és megölel hátulról a derekamnál az még elfogadható, vagy, hogy fogjuk néha egymás kezét? az baj már? azt tudom, hogy smárolni nem illendő mások előtt főleg ha azok nagyon jó barátaink, csak, hogy ilyenkor mit engedhetünk meg magunknak?2013. aug. 17. 13:49
2/6 anonim válasza:
Ami jólesik.. Én a barátnőmmel 2 éve vagyok együtt, és osztálytársak vagyunk.:D.. tényleg, ezt csak rajtatok múlik. Nem azt mondom, hogy a szakkor foglalkozás alatt faljátok egymást, de..hogy is mondjam.. rá érzel, hogy mi az amit még meg lehet engedni.;)
F/18
3/6 A kérdező kommentje:
a másodiknak köszi:) az elsőnek meg csak annyi, hogy elég tapló vagy már ne is haragudj ;) de nem tudom... igazából én kicsit kínosan érezném magam, hogy ott mindenki előtt ott csókolóznánk vagy megölelnénk egymást... vagy mivel tudom, hogy egy pár lánynak bejön még a barátom ezért az is kicsit kellemetlen lenne, ha látnám a féltékeny fejüket:D na szóval az, hogy puszi, meg kézen fogás és az, hogy hátulról megölel az még nem túlzás? kérlek válaszoljatok, de normálisan nem egy bunkó módján mint ahogy azt az első válaszoló tette:) köszike:*
2013. aug. 17. 14:06
4/6 anonim válasza:
Szia, szerintem addig menjetek el, amit még te sem tartanál túlzásnak más pár esetén. Az én véleményem, hogy ölelés, kézfogás, puszi az összetartozást jelenti, és ez épp elég olyan helyen, ahol ismernek titeket.
5/6 anonim válasza:
Szerintem az, hogy megfogjátok pl. egymás kezét, megölelitek egymást teljesen okés, és nem fog zavarni senkit sem. A többit inkább tartogassátok máskorra, mert az nem tartozik a publikumra. (Mármint a tanárok nem örülnének szerintem a csóknak.) :)
6/6 anonim válasza:
Szerintem csoportszexben gondolkodjál. Egy spriccparty mindig bejön egy jó klubfoglalkozás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!