Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » én egy 19 éves srác vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én egy 19 éves srác vagyok a problémát lejjebb találod segíts lécci!?

Figyelt kérdés
az a baj, hogy nincs barátnőm, és nem is volt, pedig anyu azt mondja szép vagyok meg kedves, mit tegyek??
2009. okt. 28. 17:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
76%
inkább kubai salsára.
2009. okt. 29. 13:36
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
inkább lődd tarkón magad.
2009. okt. 29. 13:56
 23/30 A kérdező kommentje:
arra még nincs kedvem azt 30 évesen gondoltam
2009. okt. 29. 21:15
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne úgy próbálkozz,mint eddig:)
2009. okt. 29. 23:19
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha táncolni akarsz, akkor menj és táncolj! A társastáncokba nem csak a bécsi és az angol keringő tartozik, hanem még egy csomó más dolog. Pl: salsa, rumba, csa-csa-csa, stb..... De főképpen tényleg társaságba kellene járnod, bár tudom hogy ezt könnyű mondani! Fel a fejjel!
2009. okt. 30. 20:04
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
a szomszéd hapsi 45éves, a 70éves anyukája szerint jóképű fiatalúr,és imád horgászni:)szakadj le anyukádról:) a csajok nem szeretik a mindenhol ott van,mindenbe beleszól féle anyós jelölteket..:D 17/L
2009. nov. 2. 19:13
 27/30 anonim ***** válasza:
Elég elvetemült vagy,ha még azt is tőlünk kérdezed,hogy járj-e táncolni...inkább legyél ratyi...több esélyed van és a mi időnket sem húzod.Elég baj,hogy 19 éves korodra nem tudtál kialakítani egy lánnyal kapcsolatot...Burnyák vagy és kész...fogadd el.;D
2009. nov. 2. 19:16
 28/30 anonim válasza:
Hiába mondja hogy szép vagy meg kedves, nem hiszed el magadról--->nincs önbizalmad. Szóval valahogy ezen kéne segíteni :)
2009. nov. 2. 20:03
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Szerintem járj el discoba,bulizni és ott ismerkedj kezdj el társadalmi életet élni.Arra nem gondoltál hogy anyukád csak azért mondja mert a fia vagy. Mozdulj ki! A gép előtt ülve nem lehet csajozni.Ne búj mindig anyuci szoknyája alá.De az lenne a legjobb ha discoba a csajokkal flörtölnél.És a legfontosabb FEL FEJJEL!

2009. nov. 2. 20:27
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Hali!Na spilázz kicsit csávó!Anyukát felejtsük el minden olyan témából ahol rólad és a csajozásról van szó!Legyél önálló,legalább a magánügyed témájában!Nehogy az legyen a következő beírásod témája,hogy "Anyukám azt mondta a matyizástól leszárad.Igaz ez?".HÁÁÁT NEM!Ha jó átlag manus vagy akkor vannak haverjaid akikkel eljárhatsz közösségekbe,szórakozni, ismerkedni, és ha az nem a "kék osztriga bár" akkor lesznek ott csajok.Ja és a Muttert ne vidd!! Ja és a barátnőket nem kell mindenáron hajtani, ha minden oké csak légy önmagad (önálló felelősségteljes férfi)lazulj, és a csajok jönnek maguktól!
2009. nov. 2. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!