Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » én egy 19 éves srác vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én egy 19 éves srác vagyok a problémát lejjebb találod segíts lécci!?

Figyelt kérdés
az a baj, hogy nincs barátnőm, és nem is volt, pedig anyu azt mondja szép vagyok meg kedves, mit tegyek??
2009. okt. 28. 17:25
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
100%
ühhh.ez kapott rendesen.de hat igy van ahogy mondta mindenki XD
2009. okt. 28. 19:29
 12/30 anonim ***** válasza:
Csak diohéjban,fogalmaztam!D
2009. okt. 28. 19:42
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
mint ha az egyik haveromat hallanám:D:D:D:D:D:D bazzeg SAM! te vagy az?:D:D:D ott van a baj,hogy nem úgy kell elhívni a csajt,hogy "heló!fizetek egy ötöst,ha kú*unk.":D
2009. okt. 28. 20:30
 14/30 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megpróbálom:)
2009. okt. 28. 20:38
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Férfi járjon társastáncolni?? Milyen buherság máá!!!

Járjál csapatsportra!!

Meg felejtsd el anyuci szoknyáját és állj be polgárőrnek!!!

2009. okt. 28. 22:57
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Előzőre ne hallgass, a társastánc az egyik legjobb hely ismerkedni. Ráadásul el sem tudod képzelni, mennyi önbizalmat és milyen jó kiállást és tartást fog majd adni a későbiekben. Gondolj bele, teljesen természetes lesz egy szórakozóhelyen, hogy odamész egy lányhoz és felkéred táncolni, mert tudod, hogy te jó táncos vagy. A lányok rögtön észreveszik, ha ügyes vagy, és értékelni fogják. Ezt tapasztalatból mondom, akárki lánnyal táncoltam eddig, csak áradoztak utána:)

Előzőt pedig sajnálom, hogy ezekből az élményekből kimarad, csak "mert az olyan buherság".

2009. okt. 29. 00:09
 17/30 anonim ***** válasza:
76%

18:04 vendégem egy sörre a jó összefoglalásért.

Öreg, bázz, a szülők elfogultak. Nekem is mondták már, hogy okos vagyok, pedig... szerintem verd ki, aludj egyet, aztán ha tudsz értelmeset kérdezni, akkor ülj gép elé, vagy menj csajozni. és verd ki ott.

2009. okt. 29. 02:57
 18/30 anonim ***** válasza:
A társastánccal kapcsolatban: én is jártam egy ideig, és tapasztaltam, hogy csak azok a fiúk találnak ott barátnőt, akik már eleve ügyesen mozognak. Nekem kellett egy idő ahhoz, hogy belejöjjek, így nem is lett barátnőm. Az arra jó, hogy megtanuld a lépéseket, és aztán már egy bálon vagy bulin több esélyed van. Statisztikailag kimutatták, hogy a jól táncoló fiúknak határozottan előnyük van. Csak hát táncolhatnak mások is jól rajtad kívül, vagy még jobban...
2009. okt. 29. 11:25
 19/30 anonim ***** válasza:
66%

18:04-es vagyok xD

a társastáncosoktól szeretném megkérdezni, hogy egy discoban odamész egy csajhoz, és felkéred egy bécsi keringőre? mert nem hiszem, hogy áradozna utána =D

meg szerintem egy 19 éves gyereket nem kéne bíztatni. elég selejtes, ha 19 éves korára egy kapcsolatot se tudott még kialakítani.

2009. okt. 29. 11:32
 20/30 A kérdező kommentje:
De akkor most elmenjek tarsastancolni?
2009. okt. 29. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!