Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Esgí. Setek pls!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Esgí. Setek pls!

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe már régen belezúgtam, fülig szerelmes vagyok belé, összejött egy sráccal, a srác csak kihasználja, ha tudná az összes barátnőjén végigmenne. Ő is sejthet ebből valamit mert már nem is egyszer akart vele szakítani de a srác valahogy mindig kapott még egy esélyt. Közben én a lánnyal szinte minden nap beszélek facen, telefonon, sms ben, amolyan kicsit több mint barátok vagyunk,mindent megbeszélhetünk egymással és ha épp arra van szükségünk, akkor meg is tesszük ezt de én már az elejétől kezdve szerelmes vagyok belé, mióta csak ismerem egyetlen másik lányra sem tudtam nőként nézni, csak barátként. Nem tudom mit tegyek, segítsetek pls!

17/F

2013. aug. 16. 23:04
1 2
 11/16 anonim válasza:

hát ez egy tipikus balfa szeset... mármint elég drasztikusan fogalmazok h megértsd a dolog lényegét...

van egy csaj, aki viszonylag menő hisz azért is tartotta maga mellett a csávót, mert micsoda pali, erő izom szín tiszta férfiasság, egy tesztoszteron bomba... hány éves a csaj, 14??

a lényeg az h ebben a helyzetben senki nem tudja mit csináljon, kivéve a tenyészcsődört. Meg is kapta amit akart, mert nem csak h tudta mit akar (*uncit), de azt is h hogyan szerezheti meg. (Hisz ezért járt pár hónapot kik bokszra.) És ez itt a lényeg. A hogyan! Ha csak úgy odaállítasz egy csajhoz h jaj szia szerelmes vagyok mi legyen, magában kiröhög és az fogalmazódik meg benne h "kinemszarjale".

Ezért első lépésként ki kell ásnod magad a gödörből amibe temetted magad a sok baráti szarakodással. Ami nem feltétlenül baj csak ez így kevés. Te a lány szemébe nem vagy más mint egy szemetes amibe pakolhat amikor csak akar, és mit rak az ember a szemetesbe? hát szemetet. Na most itt a lényeg. Első lépésként át kell alakulnod, humorosnak kell lenned és céltudatosnak. A szellemi éned kicsit csiszolnod kell ezzel a két dologgal.

De a legfontosabb az h több legyél a fejében kialakult barátnál, és ezt csak fizikálisan érheted el, tartózkodj minél többet a magán szférájában, apró érintések majd konkrét célzott fizikai kontakt (ilyen de gyönyörű a hajad, kicsit rajtahagyod a tekinteted a haján lassan finoman végig simítasz egy tincset, vagy ha adsz neki valamit hosszan érinted a kezét megsimogatod az arcát, csak lassan finoman nem kell elkapkodni) ez tökéletes hangulatot teremt egy meghittebb bizalmas témájú beszélgetéshez, mikor is elmondod neki h mennyire fontos neked és h mennyire jó hogy itt van veled és hiányzott, elmondasz neki egy laza kis témát, h ezt el akartam mondani neked, mesélsz kicsit... Fontos h ne legyen feszült a hangulat legyél laza és természetes, mosolyogj ha szükséges... sokan azzal rontják el h folyamatosan mosolyognak, ez bárgyú, idiótaságot sugall. Ezért kell a humor. Egy hasonló beszélgetésnek úgy kell kinézni hogy mély komoly szavak után egy nagyon pici vidámság kell ami nem rontja el a hangulatot, fontos h a beszélgetésnek komolynak, érzelmektől fűtöttnek, és lazának kell lennie. Még ne mond el neki h bele vagy zúgva azt tudja, ebben biztos lehetsz, mutass inkább valami újat, amit még nem kapott amire vágyik.

Hattalmas trükk például az érzelmei felkorbácsolására h ha pl valami új van rajta vagy valamije változik, ha igaz meg mondod neki h a másik szerintem sokkal jobban állt, a másikkal szexibb volt szerintem de így se rossz.

az ilyen fordulatokban az a legjobb hogy pont a fatökűséget zárod ki magadból mivel tudtára adod neki h ez így nem jó de mégis dicséred hisz csak annyit mondasz h az előző jobban állt jobb volt, (sokkal szebb a múltkori blúzod, ilyen erősen csak ha konkrétan kérdezi vagy erősen szóba jön). Beszélgetéseknél légy egészen közel de ez szemtől szemben nem a legjobb, egymás melett kell h elhelyezkedjetek és mindketten egy témára fókuszálva beszélgessetek, ne mindig a szemébe nézz, nézd a haját a száját egy egy apró pillantással a mellét a lábára is le le tekinthetsz, de semmiképp se bámuld egyfolytában, nagyon fontos h beszélgetés közben a szemeddel is komunikállj, mert az ember mindig azt nézi ami érdekli amit el akar kapni és ezt kiolvassák a tekintetedből mit nézel és hogyan, nem tudatosul bennük, csak ha később rákérdezel mi tetszett a legjobban, ennyit mondanak, a szemed. Szóval ha hasonlóképpen közeledsz hozzá már nem fog lenézni, hanem maga mellé emel a fejében is, hisz ez a lényeg...

hogy a nők mindig kitalálnak maguknak egy ideállt amit keresnek, és ez az ideál nem is olyan változatos, mintha mind egy kútból merné a vizet, sportos, humoros, jóképű, mutasson jól mellette egy képen, a barátai előtt meg lehessen jelenni vele, el lehessen dicsekedni vele, jól beilleszkedjen egy baráti beszélgetésbe is akár, de a lényeg a kisugárzás, az h érezze h nő és te pedig egy férfi vagy mellette aki tudja mit akar, és azt is h hogyan érje el...

2013. dec. 13. 15:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Ma is volt itt, ellógott 3 órát a suliból, hogy többet lehessen itt

megnéztünk egy filmet, közben folyamatosan "gyomroztuk" egymást! (rámfeküdt, aztán én feküdtem Őrá, akkor úgy tett mintha el akarna aludni, megfogtam a kezét, kintebb húztam mellőle, erre megfogta a kezem és odhúzta magához, be húzta a kezem maga alá, így telt az egész délutánunk! . kb olyan egyóra körül jött és négy órakor ment haza.

míg néztük a filmet hason feküdtünk egymás mellett, folyamatosan vagy a lábunkkal simogattuk egymást, vagy egymás hegyén hátán feküdtünk, de folyamatosan egész film alatt, szórakoztunk egymással és tök jól éreztük magunkat!

2013. dec. 13. 18:44
 13/16 anonim válasza:

teljesen jó, csókold meg egy ilyen alkalomkor, menjetek el valamerre kimozdulni, kézen fogva mászkálást imádják nem tommér... :D

bár ha az ágyban engedné h megcsókold, nem sok kérdés maradna a témával kapcsoatban :) :)

2013. dec. 14. 13:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Hétfőn szakított a volt barátjával, nem vagyok tapasztalt, de nem lenne még korai a csók? ( félre ne értsd, én örűlnék neki a legjobban, ha mecsokoljatnám, de egyrészt eddig korainak gondoltam, másrészt (valószínű a tapasztalatlanságomnál fogva) nem igazán volt a dologhoz bátorságom! :(
2013. dec. 14. 23:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem most is így van. Szerelem volt első látásra. Jártunk is. Nem csak egy pár voltunk hanem legjobb barátok is. Csak a végén szakitottunk. Ő elment másik suliba. De még most is tartjuk a kapcsolatot. Van pasija egy hazudós állat. Még mindig szeretem. Közeli barátok voltunk. Irj priviben. Egy évig jártam vele és szexualitás is volt a kapcsolatunkba pedig csak 3-4 edikes voltam (ált. Isk.)
2014. jan. 5. 21:39
 16/16 Fogtündér97 válasza:

szerintem hívd el megint filmet nézni otthonra és ha megint olyan jó lesz a hangulat mint előzőnek akkor gyengéden közelejd hozzá, simogasd az arcát, karját, csípőjét, puszilgasd az arcát de mindig egyre jobban közeledj a szájához majd ha már a szájánál vagy 1-2x puszild meg aztán hajrá ;) szerintem össze fogtok jönni ja és csak lazán, az legyen a fejedben hogy ha már ideáig eljutottatok nincs vissza út és nincs mit vesztened :)

16 éves vagyok és fiú

2014. jan. 5. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!