Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Esgí. Setek pls!
Van egy lány akibe már régen belezúgtam, fülig szerelmes vagyok belé, összejött egy sráccal, a srác csak kihasználja, ha tudná az összes barátnőjén végigmenne. Ő is sejthet ebből valamit mert már nem is egyszer akart vele szakítani de a srác valahogy mindig kapott még egy esélyt. Közben én a lánnyal szinte minden nap beszélek facen, telefonon, sms ben, amolyan kicsit több mint barátok vagyunk,mindent megbeszélhetünk egymással és ha épp arra van szükségünk, akkor meg is tesszük ezt de én már az elejétől kezdve szerelmes vagyok belé, mióta csak ismerem egyetlen másik lányra sem tudtam nőként nézni, csak barátként. Nem tudom mit tegyek, segítsetek pls!
17/F
úgy tűnik szakítani fognak hamarosan, nem fog a lány annyi esélyt adni
mikor ez megtörténik, mondd el neki mit érzel (ne rögtön azért)
Velem kb tök ugyanígy volt 3 hónapja. Mivel azóta letiltott és nem beszélünk többé így ne tedd azt amit én.
Ne avatkozz bele a kapcsolatába akármilyen rossznak is látod, ha pedig te többet képzelsz bele mint barátság ő viszont egyáltalán nem így gondolja és nem akarna többet így ne erőltesd.
igen esgí. tünk :DDDD amúgy velem most tök ugyan ez van a csaj nemrég szakított a palijával én is többet érzek iránta mint barát és ugyanúgy elmond nekem mindent meg én is neki :D kivéve h nem csak barátként szeretném. ezt most terveztem elmondani de nem igazán ír vissza facen :D úgyhogy mindegy úgyis mondott pár dolgot ami elbizonytalanított hogy megérné e. :D
namost ami téged illet vagy várd meg hogy szakítsanak és vígasztald meg majd próbálkozz be, vagy pedig szép finoman utalj rá hogy milyen a barátja, de erre ő is rájön nemsokára :D max 1 hónap. az 100% :DD mindenképp próbáld meg :) ha másért nem akkor az : ,,A nem már ottvan. Kockáztass megy egy igent'' érv miatt :DD
"Készítsd elő a terepet" :)
Látod, hogy a kapcsolatuk a végét járja. Kelleni fog neki egy igen jó barát, egy biztos pont, akire számíthat. Az,hogy te ezt szerelemből teszed az mindegy.
Nem kell eltitkolni, hogy szereted őt, ez nem titok, de jelezd felé, hogy tiszteletben tartod a döntését, ha ő esetleg téged csak barátként akar. És amikor beüt a gebasz, akkor mellette lehetsz, segithetsz neki.
Egészen konkrétan megóvhatod őt, és könnyithetsz a szenvedésén, ha megviselné a dolog. Ha szereted, társként tekints rá, akire szüksége lesz hamarosan. Nagyon szentimentálisan hangzik, de azt hiszem érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!