Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Esgí. Setek pls!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Esgí. Setek pls!

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe már régen belezúgtam, fülig szerelmes vagyok belé, összejött egy sráccal, a srác csak kihasználja, ha tudná az összes barátnőjén végigmenne. Ő is sejthet ebből valamit mert már nem is egyszer akart vele szakítani de a srác valahogy mindig kapott még egy esélyt. Közben én a lánnyal szinte minden nap beszélek facen, telefonon, sms ben, amolyan kicsit több mint barátok vagyunk,mindent megbeszélhetünk egymással és ha épp arra van szükségünk, akkor meg is tesszük ezt de én már az elejétől kezdve szerelmes vagyok belé, mióta csak ismerem egyetlen másik lányra sem tudtam nőként nézni, csak barátként. Nem tudom mit tegyek, segítsetek pls!

17/F

2013. aug. 16. 23:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

úgy tűnik szakítani fognak hamarosan, nem fog a lány annyi esélyt adni

mikor ez megtörténik, mondd el neki mit érzel (ne rögtön azért)

2013. aug. 16. 23:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Velem kb tök ugyanígy volt 3 hónapja. Mivel azóta letiltott és nem beszélünk többé így ne tedd azt amit én.

Ne avatkozz bele a kapcsolatába akármilyen rossznak is látod, ha pedig te többet képzelsz bele mint barátság ő viszont egyáltalán nem így gondolja és nem akarna többet így ne erőltesd.

2013. aug. 16. 23:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Küldj be egyet a srácnak! Hát ne macsóskodjon már itt! Te meg vallj szerelmet a lánynak! Annyi minden lesz még bonyolult, ezt oldd meg egyszerűen, mit veszíthetsz?!
2013. aug. 16. 23:07
 4/16 A kérdező kommentje:
a srác kickboxol, szóval nem hiszem hogy túl szerencsés lenne behúzni neki egyet! xD
2013. aug. 16. 23:20
 5/16 anonim ***** válasza:

igen esgí. tünk :DDDD amúgy velem most tök ugyan ez van a csaj nemrég szakított a palijával én is többet érzek iránta mint barát és ugyanúgy elmond nekem mindent meg én is neki :D kivéve h nem csak barátként szeretném. ezt most terveztem elmondani de nem igazán ír vissza facen :D úgyhogy mindegy úgyis mondott pár dolgot ami elbizonytalanított hogy megérné e. :D

namost ami téged illet vagy várd meg hogy szakítsanak és vígasztald meg majd próbálkozz be, vagy pedig szép finoman utalj rá hogy milyen a barátja, de erre ő is rájön nemsokára :D max 1 hónap. az 100% :DD mindenképp próbáld meg :) ha másért nem akkor az : ,,A nem már ottvan. Kockáztass megy egy igent'' érv miatt :DD

2013. aug. 16. 23:29
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát már nemazért de ha szakítani akart volna a csaj a barátjával akkor megtette volna de ebből is látszik hogy szereti mivel mindig megoldják végül. Te meg sztem lépj tovább és ha mind2 szinglik lesztek akkor talán jöjjetek össze de amúgy nem ajánlom csak veszíthetsz zezel a kapcsolatta.
2013. aug. 30. 00:59
 7/16 A kérdező kommentje:
miért csak veszíthetek? Kifejtenéd?
2013. aug. 30. 16:36
 8/16 anonim ***** válasza:

"Készítsd elő a terepet" :)

Látod, hogy a kapcsolatuk a végét járja. Kelleni fog neki egy igen jó barát, egy biztos pont, akire számíthat. Az,hogy te ezt szerelemből teszed az mindegy.

Nem kell eltitkolni, hogy szereted őt, ez nem titok, de jelezd felé, hogy tiszteletben tartod a döntését, ha ő esetleg téged csak barátként akar. És amikor beüt a gebasz, akkor mellette lehetsz, segithetsz neki.

Egészen konkrétan megóvhatod őt, és könnyithetsz a szenvedésén, ha megviselné a dolog. Ha szereted, társként tekints rá, akire szüksége lesz hamarosan. Nagyon szentimentálisan hangzik, de azt hiszem érted mire gondolok.

2013. nov. 10. 16:32
 9/16 anonim ***** válasza:
arra azért figyelj, hogy ha nagyon megviseli a dolog, akkor ne csak vigaszból kerüljetek közel egymáshoz, tehát ne használjátok ki kölcsönösen az ő bánatát. Hajlamos lehet veled vigasztalódni, és te hajlamos lehetsz ezzel élni, holott tudod, hogy bánat űzésről van szó, nem másról. Adott esetben ha erre sor kerülne, akkor erre figyelj. De lehetsz egy kicsit "ravasz". Ha esetleg a párja a testi erővel akar lépni, állj elé bátran! (gonosz taktikus mode ON) A lány értékelni fogja a bátorságodat érte, és a kapott pofon (mert megkapod) neked jó! Ő erőszakos barom lesz, te pedig hős lovag! (gonosz mode off) (ez nekem már bejött egyszer :))) )
2013. nov. 10. 16:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Szakítottak a sráccal, rá 3 napra, átjött hozzám és kb 2,5-3 órát beszélgettünk meg hülyéskedtünk, (nem úgy tünt mintha megviselte volna a szakítás, nemúgy a srácot, míg itt volt a csaj, kb 3 hívta a srác telefonon de minig kinyomta, azt mondta, hogy nem foglalkozik vele, nem fogja fölvenni)
2013. dec. 13. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!