Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt az oldalon egy rendes, édes srác aki igényes, de nem beképzelt és szeretne ismerkedni komoly kapcsolat céljából? 18/l.
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 17:13
11/18 anonim válasza:
Attól hogy itt szelektálsz minket még ugyanúgy nem tudjuk te milyen tipusú személyiség vagy és hányszáz kilóméterre laksz.
18/F
12/18 anonim válasza:
Én csak annyit várok el amennyit nyújtani is tudok se többet se kevesebbet.....de köszönöm a véleményt, nem kértem és nem is érdekel :D
13/18 A kérdező kommentje:
Beszélgetésből derül ki, hogy milyen vagyok, más úgyis mást gondolhat rólam. kedves, értelmes,őszinte, csinos, vékony, nehéz közel kerülni hozzá, de ha megszeret vkit, nem ereszti- átvitt értelemben:)
2013. aug. 15. 17:35
14/18 anonim válasza:
Ne is haragudj de ismerve ezt az oldalt ezzel csak annyit érsz el hogy tucatjával fogod kapni a képeket álló péniszekről...
Annyi netes társkereső van miért nem ott próbálkozol?
22/F
15/18 anonim válasza:
ajánlom magam, ha nem keltél el. :P
16/18 anonim válasza:
a sok jelentkező után ha még van energiád rám , itt vagyok én :D
17/f
18/18 anonim válasza:
Relatív, attól függ te mit gondolsz az adott illetőről. De biztos van. Drukkolok, hogy összejöjjön :D
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!