Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú nem ír rám, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú nem ír rám, nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Amikor beszéltünk (egyszer még csak), nagyon közvetlen és barátságos volt,írt ő is,sokat beszélt magáról,jól elvoltunk. Viszont most nem ír rám,azért nem írtam neki,mert nem akarom,hogy nyomulósnak tartson..de miért nem ír? Szimplán elvárja,hogy én írjak,vagy csak nem akar velem beszélni?:S
2009. okt. 27. 21:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Írj neki nyugodtan, max nem ír vissza
2009. okt. 27. 21:50
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

Lehet, h nem ér rá, vagy az a kis beszélgetés nem volt elég lényegre törő! De én várnék 1 kicsit, h ő írna-e! Mert ha nem ír, akkor vszínűleg nem érdekled!

De ha te úgy érzed, h érdekled őt, akkor írj rá, mert próba szerencse!:)

2009. okt. 27. 21:52
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Sose fogom megérteni hogy ezen miért kell ennyit problémázni. Akarsz vele beszélni? Igen? Akkor ne azt várd hogy ő írjon, hanem írj te.
2009. okt. 27. 21:54
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Ha mindketten fenn vagytok és pár napig nem ír, akkor kár erőltetni. Ha annyira akarod, akkor írj neki, max. nem válaszol, ami nagy égés ugyan előtte és magad előtt is, de ha ez neked megéri, akkor írj te először.
2009. okt. 27. 21:59
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
a barátnőmre a mai napig nem én írok rá pedig már lassan 5hónapja együtt vagyunk..egyszerüen csak nem akar "zavarni" hátha jáccom dvd-zek vmi....lehet itt is ez van
2009. okt. 27. 22:59
 6/14 A kérdező kommentje:
azóta ráírtam,és ugyanolyan velem mint volt:) mondjuk sok ismerősöm van,aki nem ír rá másokra,szóval lehet,hogy vele is ez van,csak hát bizonytalan vagyok még vele kapcsolatban. Köszi a válaszokat:)
2009. okt. 27. 23:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán azt akarja kideríteni, hogy érdekled-e annyira, hogy ráírj.. mert ha nem ér neked annyit hogy vedd a fáradtságot és kétszer kattints a nevére utána egy ENTER keretében elküldd a "szia" szót, akkor hova nyomuljon? Nem kell félni, nem harapunk! 16/F
2009. okt. 28. 15:15
 8/14 A kérdező kommentje:
Tudom tudom,csak én vettem fel őt,és nem szeretnék "rátapadni",hogy rögtön írok neki,így akartam megtudni,hogy Ő képes-e arra,hogy rám írjon:)
2009. okt. 28. 16:40
 9/14 A kérdező kommentje:
De végülis én írtam,nem vacakoltam:)
2009. okt. 28. 16:41
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Én a helyedben nem írtam volna, nekem van egy srác, akivel tetszünk egymásnak, néha bulikban együtt is vagyunk, de mindig megvárom, míg ő ír, max ha vmi fontosat akarok mondani neki, akkor írok én, egyébként mindig ő kezdeményez. :) És minden nap beszélünk... szóval szerintem jobb, ha legközelebb megvárod.
2009. okt. 29. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!