Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vakrandevúból hatalmas félreértés?
Szeretném leszögezni, a kérdés nem fiktív! Valós, megtörtént események, bizonyítani is tudom.
Szóval rövidke történetem ott kezdődik, hogy pár hete eldöntöttem, újra a kancák közé vetem isteni testem, hadd szaggassanak szét az ifjú kis nőcik. Viszont hatalmas meglepődésemre ez nem éppen úgy történt, ahogy én azt elképzeltem. Egyik lány a másik után koptatott le, kosarazott ki, rugott tökön, fújt le gázspray-el vagy éppen fenyegetőzött rendőrséggel.
Na jó. Ez már nem úgy megy mint az én időmben kellett realizálódjon bennem.
Szomszédom, a Peti több éves boldog kapcsolatban él, barátnőjével Lillával. Két hete náluk vacsoráztam és hozta fel az ötletet, hogy randiznom kellene az egyik ismerősével, állítólag aranyos és kedves lány.
Na jó, megfogadtam ezúttal magamban, hogy nem leszek se rámenős és félreérthető vagy szexuális megjegyzéseket se teszek.
Felvettem tehát a lánnyal a kapcsolatot, pár nap beszélgetés után pedig áthívott magához, hogy ott majd ő vacsorát főz. Milyen eredeti ötlet, gondoltam magamban, na de ezúttal mindent bele fogok adni. Szóval címét, emelet és szobaszámát is leírtam, majd elindultam hozzá. Lakása előtt kicsit aggódtam, a telefongombot sem mertem megnyomni. Már azon tűnődtem inkább elmegyek, majd egy kedves ember kinyitotta az ajtót és tartotta nekem.. Hát ezek után persze, hogy felmegyek, max az ajtójánál lepem meg.
Na de az első probléma a liftben kezdődött.. Izzadt tenyeremben a papírcetlin a tinta elmosódott, de jól látható volt. Gondolhattam volna, hogy ez egy rossz jel. Na de sebaj, felmentem tehát a 8.ra, majd liftből kilépve egy úriember szólt hozzám, "Már azt hittem sosem érsz ide". Néztem nagyokat, de szóhoz se tudtam jutni, már egy szobához tessékelt. Elegánsan volt felöltözve az úr, gondoltam magamban biztosan egy pincér aki a vacsorát tálalja nekünk. Hmm, classy.
Na szóval bementünk, megláttam a lányt.. Hát szavam elállt, gyönyörű volt. Kicsit furcsán beszélt hozzám, mintha valami filmből akarna idézni, de hát belementem a szerepjátékba. Na ekkor jött be egy szőrös csávó egy kamerával majd veszekedni kezdett velem, hogy mégis mi a fenét tökölök, kezdjek el vetkőzni. Egy pillanatra megállt bennem az ütő, majd eszembe jutott, hogy vicces lány akivel én telefonon beszéltem, biztos csak meg akarnak szivatni. Azért is levetkőztem, a lány szintúgy:D Egyik dolog a másikat követve az ágyban voltam a pasi pedig forgatott minket. Egyszer csak elegem lett ebből a morbid dologból, felhúztam a farmerom és elrontottam onnan.
Mái napig nem jöttem rá, mi volt ez az egész majd 20 perccel ezelőtt megtaláltam a cetlit a kezemben, amin már az emelet számaként nem 8-ast, hanem 6-ost látok. Ajaj.
Szóval ez nem is beetetés volt, hanem szimplán rossz emeletre mentem. Ugyan ezt hogy tudnám bemagyarázni akárkinek is? Petinek elmeséltem, azóta is röhög, Lilla meg csak a fejét fogja.
Tanácsokat várok! :)
LOL...
mi is volt a forgatás címe? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!