Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai nőket még mindig az ősi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőket még mindig az ősi ösztön (miszerint a férfi legyen magas, szálfa termetű legyen, hogy vadásszon, stb. ) irányítja párválasztáskor? Tudatosan, vagy nem? 21f

Figyelt kérdés
172 cm magas vagyok, se jóképű se ronda

2013. aug. 14. 00:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyakorlatilag teljesen mindegy a magasság, volt már magasabb pasim, de ugyanakkor 1 fejjel alacsonyabb is, az utóbbit már az elején megnyugtattam, hogy ha őt nem zavarja, akkor engem sem.

Ha a szex szempontjából nézzük, akkor minthogy 178 cm vagyok és formásabb, picit testesebb, akkor leginkább a magas pasik jönnek be, mert úgymond jobban átérnek, átölelnek a karjaikkal-lábaikkal, hosszabbak is az ujjaik pl. lenti simogatásokhoz, s elvileg jobban meg tud forgatni az ágyban. A nálam picit alacsonyabbak is meg tudják ezt tenni, csak rövidebbek a karjaik-lábaik is. Viszont ezeket öröklik is nagyon sokan.

Párkapcsolatomban biztos, hogy nem eszerint fogok dönteni.

2013. aug. 24. 08:17
 22/25 A kérdező kommentje:

20-as: egész értelmes vagy a korodhoz képest! :) kösz a tippet!

21-es: nekem hosszú karjaim vannak ;) ;) a magasságomhoz képest! Meg nagy tenyerem és lábam ;D

2013. aug. 24. 09:11
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom ha belegondolok nekem tetszik ha egy srác magas, de csak azért mert 170 cm vagyok ráadásul világ életemben csak a vékonyakra buktam.

Ezzel szemben vagy egy ismerősöm aki 155 cm és beéri a max 160-165 cm-s pasikkal és kétségkívűl mindegyik kövér.

Szóval ez teljesen változó.. személytől függ.

2013. nov. 13. 20:10
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ilyen evolúciós dolgokhoz akarjuk visszavezetni a témát, a nők inkább azokhoz vonzódnak, akik vezetői tulajdonságokkal rendelkeznek. Az ősidőkben egy olyan vezér vagy törzsfőnök, aki talán fizikailag nem volt annyira erős, de képes volt hideg fejjel irányítani a törzset és körülvenni magát erősebb emberekkel, akik feltétel nélkül hallgatnak rá, jóval vonzóbb volt, mint egy erős, de magányos vadász.
2013. nov. 13. 20:16
 25/25 A kérdező kommentje:
No igen ;) van benne valami.,....hát azóta se nőttem egy centit se :DD ráadásul lett volna egy kapcsolatom de kiderült hogy friendzone lett :(( pedig nem hibáztam el semmit. Ez a legbosszantóbb, hogy nem rajtam múlott..,már már megint eszembe jutott h biztos a magasságom, az alkatom a baj :/
2013. nov. 13. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!