Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőket még mindig az ősi ösztön (miszerint a férfi legyen magas, szálfa termetű legyen, hogy vadásszon, stb. ) irányítja párválasztáskor? Tudatosan, vagy nem? 21f
Nekem gyakorlatilag teljesen mindegy a magasság, volt már magasabb pasim, de ugyanakkor 1 fejjel alacsonyabb is, az utóbbit már az elején megnyugtattam, hogy ha őt nem zavarja, akkor engem sem.
Ha a szex szempontjából nézzük, akkor minthogy 178 cm vagyok és formásabb, picit testesebb, akkor leginkább a magas pasik jönnek be, mert úgymond jobban átérnek, átölelnek a karjaikkal-lábaikkal, hosszabbak is az ujjaik pl. lenti simogatásokhoz, s elvileg jobban meg tud forgatni az ágyban. A nálam picit alacsonyabbak is meg tudják ezt tenni, csak rövidebbek a karjaik-lábaik is. Viszont ezeket öröklik is nagyon sokan.
Párkapcsolatomban biztos, hogy nem eszerint fogok dönteni.
20-as: egész értelmes vagy a korodhoz képest! :) kösz a tippet!
21-es: nekem hosszú karjaim vannak ;) ;) a magasságomhoz képest! Meg nagy tenyerem és lábam ;D
Hát nem tudom ha belegondolok nekem tetszik ha egy srác magas, de csak azért mert 170 cm vagyok ráadásul világ életemben csak a vékonyakra buktam.
Ezzel szemben vagy egy ismerősöm aki 155 cm és beéri a max 160-165 cm-s pasikkal és kétségkívűl mindegyik kövér.
Szóval ez teljesen változó.. személytől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!