Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai nőket még mindig az ősi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőket még mindig az ősi ösztön (miszerint a férfi legyen magas, szálfa termetű legyen, hogy vadásszon, stb. ) irányítja párválasztáskor? Tudatosan, vagy nem? 21f

Figyelt kérdés
172 cm magas vagyok, se jóképű se ronda

2013. aug. 14. 00:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
:")
2013. aug. 14. 01:30
 12/25 anonim ***** válasza:

Nem minden nő, hisz' ők sem mind colosak! :) sőt nagy átlagban 160-170 centisek. Nem akarnak ők sem mind 190 centis pasikat maguk körül, elég ha kicsivel magasabb vagy mint ők. Tehát először is NE általánosíts! Másodszor add önmagad, legyen több önbizalmad és tényleg őszintén szeresd a "kiválasztott" lányt/nőtt mindenkinél jobban minden nap, és az igazi nő ezt észreveszi, értékeli és Téged választ majd.

Speciál én sem fogom elnyerni a legmagasabb férfi címet a 177 centimmel, helyes sem vagyok...se ronda...mondjuk a párom is picurka a 155 centijével. DE! akkoriban 3 férfi is versengett érte rajtam kívül, mert ilyen picin is annyira jó nő minden tekintetben! Azok a pasik gazdagabbak,magasabbak, férfi szemmel is helyesebbek voltak,mint én, mégis engem választott, szerintem mert az igazi jó nő olyan pasit választ, aki szereti őt, bízhat benne, van elég önbizalma, gyengéd,figyelmes és ezek mellett férfi tud maradni. A magasság nem lényeg, ahogy a méret sem! ;) Hidd el,nagyon meg tudja ezt hálálni a rendesebb nő. Csak ne szurd el :D aki meg nem rendes, azt csak dugni jó, semmi másra. :P

Egyébként keresgélj 160 centi környékén vagy alatta...nekik igazán elég a 172 is! Amúgy meg tudod van az a mondás: "Minél alacsonyabb a nő, annál tüzesebb." És minden téren szenvedélyesebb! Tapasztalat beszél belőlem! :)

2013. aug. 14. 02:21
 13/25 A kérdező kommentje:
Tudom, én szeretem a pici lányokat, a kiszemeltemet is, akit 2 éve csak plátói módon (nem megyek bele most hogy miért), de neki is magas fiúk kellenek.
2013. aug. 14. 07:06
 14/25 anonim ***** válasza:

Ember az ősi időkben nem létezett 190 centis ember. Alacsony termetű volt mind.

Én is 190 vagyok és meg kell , hogy mondjam nem döglenek utánam a nők. Pedig én se vagyok ronda és már egész jól kiépített testem van.

Ezek csak kifogások. Foglalkozz a csajjal és tojni fog rá , hogy hány centi vagy

2013. aug. 14. 09:50
 15/25 A kérdező kommentje:

Kiépített testem alakul, de sose volt senkim, pedig nem félek odamenni, stb. Jó, tudom, régen kisebb volt az ember . De már akkor is a magasabbak voltak az életrevalók!

Amúgy mit tegyek? Semmiben sem vagyok a legjobb, nem tudok bizonyítani áhhh....már kezdek félni, hogy valamilyen komplexusom lesz :(

2013. aug. 17. 16:04
 16/25 anonim ***** válasza:
Már most van. Magadnak akarj megfelelni és ne másoknak. Nem kell mindenben a legjobbnak lenni öreg.
2013. aug. 17. 21:23
 17/25 A kérdező kommentje:
Okés, megteszem!
2013. aug. 17. 22:17
 18/25 A kérdező kommentje:
Jójó nem is mindenben, de min. egy dologban lehetnék legjobb vagy elég jó, pedig elég sok elfoglaltságom van
2013. aug. 23. 20:45
 19/25 A kérdező kommentje:
És akkor lenne több önbizalom :D
2013. aug. 23. 20:48
 20/25 anonim válasza:
100%
A nőknek a magasság abban számít, hogy szeretik ha a férfi valamenyivel magasabb. A női átlag 169cm körüli. A nők máshogy működnek mint mi, ezért férfi agyal sosem fogod megérteni, hogy hogyan választanak mert az agyuk máshogy működik. A nőknek nem számí a külső olyan méretekben mint a férfiaknál. Nálunk ez evolúciós tulajdonság, hogy tudat alatt a termékenyet keressük. Náluk fontosabb a jellem, a stílus, a törődés az odafigyelés, a humor, a határozottság. És a legfontosabb a duma! A nő egyik nemiszerve a füle, abba szeret bele amit hal és nem abba amit lát. Ezért van, hogy egy társaságban a legnagyobb dumások keltik a legnagyobb vonzalmat. Ha a legnagyobb ostobaságot is szikla komoly határozottsággal adod elő, a nőben csupán ez inponál. Ápolt külső, egyéni stílus, jó duma, határozottság, odafigyelés és kész van. Még valami, a nő élvezi ha vadásznak rá, látni akarja ahogyan beveted minden arzenálod, hogy megkaphasd. 16f
2013. aug. 23. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!