Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit beszélgessek vele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit beszélgessek vele a barátnői elött?

Figyelt kérdés
Elméletileg holnap talizok egy csajjal az EuroParkban és igazából még soha nem találkoztam vele.Ott lessz még 2 db barátnője is.És nem tudom hogy mit beszélgessek vele.Főleg a barátnői elött?
2009. okt. 27. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor vele talizol(randi) vagy a barátnőivel?
2009. okt. 27. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

hátez szívás ebbe így nem szabadott volna belemenni ez nem randi...

téged le se fog sz.rni

elmehetsz de ne nagyon fűzz sok reményt ehhez ha csak ketten lettetek volna akár holnaptól járhatnál is vele de így szerintem esélyed sincs...de azért sok sikert

2009. okt. 27. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
pffff ekkora szívást apám... semmi esélyed, háttérbe leszel szorítva. Nőuralom lesz!:) egy randira egyedül illik menni. semmiről nem fogsz tudni vele beszélni, csak hülyülni fogtok hármasban, aztán hazamegy mindenki.
2009. okt. 27. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
eccerűen ne találkozz vele ha ottvannak a barátnői. ez a csaj vmi éretlen kis pics@ ha viszi még 2 barátnőit. majd jól kifognak röhögni, mert ezek ilyenek. ezt ne akard magadnak. mond meg neki h vagy 2esben vagy sehogy. légy férfi.
2009. okt. 27. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:

egyrészt rohadjon el az ilyen nő, ismerős a szitu, másrészt, ha ő viszi a barátait, akkor vidd te is. talán észreveszi magát és legközelebb, nem lesz ilyen gyökér...

(és ez egyrészt tanács lányoknak is. ha srác kell, ne kelljen x db barátnő védelemnek... sőt 1 se... végén a barátnő kaparintja meg :D)

19/f

2009. okt. 27. 22:04
 6/11 A kérdező kommentje:
öhömm....izé..változott a szitu azt mondta hogy ne talizzunk mert azért jönnek a bnői hogy vásároljanak és hogy én arra nem vagyok kiváncsi(igaza volt)Meg hogy ott leszenek a bnő is ezért majd máskor talizzunk.De azért köszi a gyors választ.De amúgy ha tényleg elhozta volna a barátnőit akkor eggyet értettem volna veletek,hogy nagy szemétség.
2009. okt. 27. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
na, most meg várhatod, hogy mikor fog hívni:) ha hív egyáltalán :D
2009. okt. 28. 09:05
 8/11 A kérdező kommentje:
hiddel h fog...ha meg nem akkor én hívom őt..xD De amúgy mondta hogy akar talizni.=)
2009. okt. 28. 20:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Bár lehet hogy csak duma volt.=(
2009. okt. 28. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

a lány azért hoz magával barátnöt h legyen menekülési ut ha valami rosszul sülne el fél...!

Menny találkoz vele jelezd neki h kicsit kettesben szeretnél vele lenni s ha a barátnöi értelmesek adig el menek sétálni, s ha a lányt téleg érdekled akkor ő is azonlesz h ha csak kicsit is de kettesben maradjatok.

Nekem is volt ilyen randim hogy jöt velem az egyik b.nőm s nem lett semmi gáz a fiút nem zavarta barátnöm föleg mikor el küldtem boltba a b.nőm :D

Jó volt szépvolt:D kapcsolat lett belöle:D

L/16

2009. nov. 8. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!